Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Arkadaşlar örnek olarak "Bir pitbull kediyi parçaladı sahibi umursamadı telefona baktı" diye bir konu açılıyor ve bir twitter linki veriliyor linke bir tıklıyorsun pat bir kedinin parçalanma videosu, diğer bir konuda ise bir kediye işkence edilme videosu var bence sosyalde böyle videolar yasaklansın, ve bunların linkleri de paylaşılmasın paylaşılacaksa sadece haber yazı ile paylaşılsın. Göz ardı diyen arkadaşlar bir nebze haklılar ancak o konuyu gördükten sonra maalesef merak duygusu ile girip videoyu açıyorsunuz ve çok geç oluyor, o yüzden göz ardı da pek bir işe yaramıyor. Bu bazı üyeler için cidden kötü bir olay olabilir bence böyle videolar yasaklanmalı.

Artı -10 Eksi
Neredeyse her şey yasak ki. Geçen gırgır şamata olsun diye gidip bir tane meme attım sonrası aşağıdaki gibi oldu. He ne bir cinsellik var ne de bir şey var belki sen de biliyorsundur. Şu YENER999 görünce anlık diye attıydım. Küfüre dair bir eser bile yoktu.

1715886411512.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse her şey yasak ki. Geçen gırgır şamata olsun diye gidip bir tane meme attım sonrası aşağıdaki gibi oldu. He ne bir cinsellik var ne de bir şey var belki sen de biliyorsundur. Şu YENER999 görünce anlık diye attıydım. Küfüre dair bir eser bile yoktu.

Eki Görüntüle 47207
Bence yasaklanmalılar tek diyeceğim bu. Bu kadar kurallara dikkat eden bir forumda böyle içerikler bence olmamalı.