Yer
Manisa
Forumun kuralları arasında baktım da sadece virüs yayan dosyatc, dosyaco siteleri yasak. Ancak virüslü dosyalar ile ilgili bir şey görmedim adam gidiyor bir konuda örnek veriyorum dosyayı paylaşıyor ama içine kendi virüsünü koyuyor ya da isteyerek virüslü dosya paylaşıyor. Bunun bence ağır bir cezası olmalı. Dün Technopat'da böyle bir şey yaşadım. Programda trojan vardı Kaspersky uyardı bir anda her şey hata vermeye başladı. Neyse ki Kaspersky düzeltti. Kaspersky kullanmasam muhtemelen format atmak zorunda kalıp birçok hesabım çalıncaktı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-28 180720.webp
    Ekran görüntüsü 2024-04-28 180720.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:
VirusTotal linki olmayan bir şeyi açmayın o zaman. Virüslü dosya zaten yasak. Ne olduğunu bilmediğiniz şeyi açar iseniz böyle olur elbet.

VirusTotal sonuçları temizdi uygulamayı kurunca Kaspersky uyarıyı vermişti.

Bunun kuralını koymaya gerek var mı? Kuralı olmaması serbest olduğu anlamına gelmiyor.

Haklısınız hocam kurallarda yazmayınca bununla ilgili konu açmak istemiştim.

VirusTotal sonuçları temizdi uygulamayı kurunca Kaspersky uyarıyı vermişti.
Hocam temiz olsa bile internette bulunan rastgele bir dosyayı indirmemek sizin elinizde. Forum yöneticileri dosyayı indirip, açıp, virüs olup olmadığına bakmayacağına göre dikkatli olmanızda fayda var.

Konu açan ve dosya paylaşan arkadaşımız VirusTotal linki ekleme zorunluluğu gelebilir bence.