Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Arkadaşlar örnek olarak "Bir pitbull kediyi parçaladı sahibi umursamadı telefona baktı" diye bir konu açılıyor ve bir twitter linki veriliyor linke bir tıklıyorsun pat bir kedinin parçalanma videosu, diğer bir konuda ise bir kediye işkence edilme videosu var bence sosyalde böyle videolar yasaklansın, ve bunların linkleri de paylaşılmasın paylaşılacaksa sadece haber yazı ile paylaşılsın. Göz ardı diyen arkadaşlar bir nebze haklılar ancak o konuyu gördükten sonra maalesef merak duygusu ile girip videoyu açıyorsunuz ve çok geç oluyor, o yüzden göz ardı da pek bir işe yaramıyor. Bu bazı üyeler için cidden kötü bir olay olabilir bence böyle videolar yasaklanmalı.

Artı -10 Eksi
Son düzenleme:
Sürprizbozan'a alınması yeterli bence de. Rahatsız olacağınızı bile bile merak edip açıyorsanız orası da sizin sorumluluğunuzda.

Arkadaşlar örnek olarak "bir pitbull kediyi parçaladı sahibi umursamadı telefona baktı" diye bir konu açılıyor ve bir Twitter linki veriliyor linke bir tıklıyorsun pat bir kedinin parçalanma videosu, diğer bir konuda ise bir kediye işkence edilme videosu var bence sosyalde böyle videolar yasaklansın, ve bunların linkleri de paylaşılmasın paylaşılacaksa sadece haber yazı ile paylaşılsın. Göz ardı diyen arkadaşlar bir nebze haklılar ancak o konuyu gördükten sonra maalesef merak duygusu ile girip videoyu açıyorsunuz ve çok geç oluyor, o yüzden göz ardı da pek bir işe yaramıyor. Bu bazı üyeler için cidden kötü bir olay olabilir bence böyle videolar yasaklanmalı.
Türkiye gündemi her geçen gün daha kötüleşiyor hocam bu kesinlikle hükümetin ülkeyi kötü yönettiğinden dolayı ceza sistemimiz o kadar yumuşak ki şöyle örnek vereyim yurt dışında ağızlık takmadığınızda direk polis raporlayıp telsizle anons ediyor ve ekip hemen hızlaca en yakın hangi ekip arabası varsa o gelip işlem yapıyor fakat bizim ülkemizde suç işleyip elini kolunu sallayan mi dersin ne dersen var ben bu olaylar yüzünden Türkiye gündemine ara verdim. Ayrıca hükümet değişirse emin olun böyle kötü olaylar az göreceğiz kesinlikle yani burada paylaşan arkadaşı suçlamak yanlış olur mecburen haberi öyle paylaşıyor onun yapabileceği bir şey yok fakat sende haklısın. Önerinize gelecek olursak spoiler olarak eklenmediyse raporlayın. Bu en doğrusu olacaktır.

Alakası bile yok. Dünya'nın her yerinde olaylar oluyor. Sen sanıyor musun ki caydırıcı cezalar geldiğinde suç bitecek?
Hocam elbette her ülkede suç var ama sen gidip suç işleyen adamı bile bile serbest bırakırsan yumuşak davranırsan ülkede adalet diye bir şey olmazsa suç oranı Daha'da artar çünkü neden nasıl olsa serbest kalacağım ki öyle de bitiyor olay mesela Amerika suç oranı yükseğe yakın ama az neden çünkü polis gaddar hükümet'te adalette olması gerekenı yapıyor ama Türkiye'de adamı ödüllendirir gibi serbest bırakıyoruz ya da para cezası veriyoruz. Her neyse benim orada anlattığım şey haber paylaşan arkadaşın suçu olmadığı mecbur öyle sunuluyor video spoiler alabilir fakat dediğim gibi suç hükümet'te haber paylaşan arkadasta değil.

İnsan psikolojisi görürse ne kadar rahatsız olacağını bile bile gene süprizbozanı açıp videoyu izler, merakına yenik düşer. Gene de vahşet içeren video spoilere alınsa kötü de olmaz.

• Beğendim
İfadeler: 995
O tarz videolar olsa olsa Sürprizbozan içerisinde yer alır. Ekstra bir yasağa gerek var mı bilemedim açıkçası. Bir de şunu soracağım, raporda zaten “Uygunsuz içerik” diye bir şey yok mu? Raporlandı mı, uygunsuz içerikten ceza verilsin. Tabii o uygunsuz içerik açık saçık paylaşılırsa.

• Beğendim
İfadeler: 995