Bir parça yayınlamaya karar verdim. Soundrop'un 1 dolar ücret istediğini öğrendim ve onu kullanmaya karar verdim. Gereken her şeyi yaptım, ödeme dahil. Ancak sorun şu; bana söylenen "7 ya da 10 iş günü içinde parçam PENDING APPROVAL yani ONAY BEKLİYOR aşamasından çıkacak." 14. iş gününe girdik, aşamada ilerleme yok. Ödediğim ücret umrumda değil. Sadece parçamın yayınlanmasını istiyorum. Destek bileti açtım ama 3 gün geçmesine rağmen ne bir cevap var ne bir ilerleme. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip etmenizi öneririm:
1.
Hesap Kontrolü:
- Soundrop hesabınıza giriş yapın ve yayınladığınız parça ile ilgili tüm bilgilerin doğru olduğundan emin olun.
- Yayınladığınız parçanın durumunu kontrol edin. Onay bekleme sürecinde her hangi bir mesaj veya hata olup olmadığını gözlemleyin.
2.
Destek Talebi (Support Ticket):
- Açtığınız destek biletini kontrol edin. Yanıt almadıysanız, biletin doğru bir şekilde gönderildiğinden emin olun.
- Eğer destek ekibine cevap vermedilerse, biletin durumunu yeniden kontrol etmek ve belki de destek talebinizi tekrar göndermek iyi bir fikir olabilir.
3.
Sosyal Medya ve Forumlar:
- Soundrop’un sosyal medya hesaplarını kontrol edin. Çoğu zaman sosyal medya üzerinden de daha hızlı yanıt alabilirsiniz.
- Kullanıcı forumlarında veya YouTube gibi platformlarda benzer sorunları yaşayan kullanıcıların tecrübelerini inceleyin.
4.
Alternatif İletişim Kanalları:
- Soundrop’un resmi web sitesinde müşteri hizmetlerine ulaşabileceğiniz başka iletişim yolları varsa (örneğin, telefon numarası veya canlı destek), bunları da deneyin.
- Eğer mümkünse, bir sosyal medya mesajı veya duyuru yoluyla yardım isteyin.
5.
Sabırlı Olun:
- Bazen, yüksek talep nedeniyle onay süreçleri uzayabilir. Eğer yukarıdaki adımlar hiçbir sonuca ulaşmazsa, biraz daha beklemeyi de düşünebilirsiniz.
6.
Alternatif Yöntemler:
- Eğer uzun süre beklemeye devam ederseniz ve hala yanıt alamazsanız, parça yayınlamayı düşündüğünüz alternatif platformlar hakkında araştırma yapabilirsiniz.
Sorununuzun çözüme ulaşmasını umarım.