JemBeyler Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 13 11 Temmuz 2024 #1 Source Bilişim üzerinden Minecraft sunucusu kiraladım. Sunucum aktif edildi ama sunucuya nasıl giriş yapacağımı bulamadım. Dosya Ekleri sourcebilisim.webp 30,9 KB · Görüntüleme: 141
Source Bilişim üzerinden Minecraft sunucusu kiraladım. Sunucum aktif edildi ama sunucuya nasıl giriş yapacağımı bulamadım.
EmirElibol Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 3.563 Yer İstanbul 11 Temmuz 2024 #2 Alan adı kısmındaki adresle giriş yapmayı denediniz mi?
KS KS JemBeyler Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 13 11 Temmuz 2024 #3 EmirElibol dedi: Alan adı kısmındaki adresle giriş yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunumu yaklaşık 1 saat önce çözdüm. Teşekkür ederim
EmirElibol dedi: Alan adı kısmındaki adresle giriş yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunumu yaklaşık 1 saat önce çözdüm. Teşekkür ederim
EmirElibol Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 3.563 Yer İstanbul 11 Temmuz 2024 #4 Nasıl çözdüğünüzü buraya yazarsanız ihtiyacı olanlar görüp uygulayabilir.
Moderasyon Ekibi Resmî Hesap 11 Temmuz 2024 #5 JemBeyler dedi: Sorunumu yaklaşık 1 saat önce çözdüm. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü belirtin.
JemBeyler dedi: Sorunumu yaklaşık 1 saat önce çözdüm. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü belirtin.
KS KS JemBeyler Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 13 11 Temmuz 2024 #6 Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdüğünüzü belirtin. Genişletmek için tıkla... Sunucu aktif edildiği zaman sunucu bilgileri kısmından şifre değişikliği yapıp orada belirtilen adres üzerinden kayıtlı Gmail hesabını kullanıcı adı olarak kullanıp panele giriş yaptım. Son düzenleme: 11 Temmuz 2024
Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdüğünüzü belirtin. Genişletmek için tıkla... Sunucu aktif edildiği zaman sunucu bilgileri kısmından şifre değişikliği yapıp orada belirtilen adres üzerinden kayıtlı Gmail hesabını kullanıcı adı olarak kullanıp panele giriş yaptım.