Sözde Windows 7 Ultra yapan kişinin hesabı kapanmış olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni de beni ana hesabimda engelledigi gibi engellemis.

Arkadasin Windows 7 Ultra ile @brkyozell ile @Bekir'in icinde bulundugu tonla kisiyi kandirip, Windows 10 Ultra'yi cikartirkenki yuzsuzluk seviyesi;

Ben dolandırıcı olduğunu biliyordum item satışa illegal diye destek gönderdim fsek madde 68 uyarınca.

Millete güzel RAT yediriyor yiyenler üstüne bir de para veriyor

RAT yok Kaspersky ile tam tarama yaptım 2 saat.

İlledelinux gördük. kealOS gördük. Bi' Windows eksikti, o da gelmiş. BSD kaldı galiba bi'
KealOS berbattı. Adam hazır projeleri alıp her yere Keal yazıp veriyodu. KealXP vardı duvar kağıdı Apple Park onun adını bile Keal Park yapmış.

Hocam Techolay yüklü gelsin.

Deneyeceğim hem bahaneyle kendime NTLite ile ISO ayarlayacaktım. İkisini bir arada yapar geçerim. Ticari bir amacım yok sadece foruma renklilik olsun diye yapıyorum. Bütün dosyalarını paylaşacağım isteyen inceleyebilir. Hatta GitHub yükleyebilirim olursa.

Hocam Techolay OS geliştirmesine başlıyorum. Bakalım ne zaman bitecek. Temel olarak Windows 10'u alacağım. Bitince konusunu açarım Techolay'da.

Eki Görüntüle 19832
Sadece NTLite ile hiç bişey yapılmaz. Her şeye para istiyor ve Windows özellikleri bile kaldırılmıyor. Daha iyileri var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…