- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Seni de beni ana hesabimda engelledigi gibi engellemis.
Arkadasin Windows 7 Ultra ile @brkyozell ile @Bekir'in icinde bulundugu tonla kisiyi kandirip, Windows 10 Ultra'yi cikartirkenki yuzsuzluk seviyesi;
Ben dolandırıcı olduğunu biliyordum item satışa illegal diye destek gönderdim fsek madde 68 uyarınca.
Millete güzel RAT yediriyor yiyenler üstüne bir de para veriyor![]()
RAT yok Kaspersky ile tam tarama yaptım 2 saat.
Hangisi gerçek bilmiyorum. Tek satabileceği sitede deniyor şansını. 2-3 güne bırakır yüksek ihtimal.
İlanlar kapatılmış hocam.
Audi A2.5
Başarılı
Son 1-2 günde 5 kere ilan açıp kapatıyorlar.
Bu yüzden üzerine biraz gidelim daha da bu dolandırıcılığı devam etmesini engel olmalıyız.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 10
Destek talebime cevap verdiler bugün onlar kapatmışlar. Yeni linkleride ulaştırdım. Görürseniz buraya atın ulaştırayım.
- Makaleler
- 5
KealOS berbattı. Adam hazır projeleri alıp her yere Keal yazıp veriyodu. KealXP vardı duvar kağıdı Apple Park onun adını bile Keal Park yapmış.İlledelinux gördük. kealOS gördük. Bi' Windows eksikti, o da gelmiş. BSD kaldı galiba bi'![]()
- Makaleler
- 10
Hocam Techolay OS geliştirmesine başlıyorum. Bakalım ne zaman bitecek. Temel olarak Windows 10'u alacağım. Bitince konusunu açarım Techolay'da.
Hocam Techolay OS geliştirmesine başlıyorum. Bakalım ne zaman bitecek. Temel olarak Windows 10'u alacağım. Bitince konusunu açarım Techolay'da.
Eki Görüntüle 19832
Hocam Techolay yüklü gelsin.
- Makaleler
- 10
Deneyeceğim hem bahaneyle kendime NTLite ile ISO ayarlayacaktım. İkisini bir arada yapar geçerim. Ticari bir amacım yok sadece foruma renklilik olsun diye yapıyorum. Bütün dosyalarını paylaşacağım isteyen inceleyebilir. Hatta GitHub yükleyebilirim olursa.
- Makaleler
- 5
Sadece NTLite ile hiç bişey yapılmaz. Her şeye para istiyor ve Windows özellikleri bile kaldırılmıyor. Daha iyileri var.Hocam Techolay OS geliştirmesine başlıyorum. Bakalım ne zaman bitecek. Temel olarak Windows 10'u alacağım. Bitince konusunu açarım Techolay'da.
Eki Görüntüle 19832
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.