- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Aynı hesaptan aynı şekilde tekrar açılmış ilanlar. İtem satışın umurunda değil. Bu yüzden rehber hazırlıyorum.
- Makaleler
- 10
Hocam ISO'yu şöyle yapak birisi random Google hesabı açsın Drive koysun ISO'yu yedekte kalsın denemek istiyenler oradan indirir.
ISO'yu inceliyordun böyle arka plan eklemiş ama olmamış sanırsam.
Eki Görüntüle 19857
Evet onun tarzında bir şey şimdi Steam indirmeye çalışıyorum.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam Steam iniyordu büyük ihtimal iner. İnerse topluluklar'a girmeyi deneyin o sorun oluyordu Windows 7'de sırf o yüzden Garry's Mod oynayamamıştım.
- Makaleler
- 10
Hocam Steam iniyordu büyük ihtimal iner. İnerse topluluklar'a girmeyi deneyin o sorun oluyordu Windows 7'de sırf o yüzden Garry's Mod oynayamamıştım.
Giriş yapılmıyor ki Steam'e. Şimdi LoL ve Valorant indirmeyi deniyorum. Vanguard W7 desteklemiyordu.
35gvm78
Üstün
Hocam bir de Wireshark ile bağlanılan ipleri incelerseniz ve rehberin sonuna bu ISO'yu indirme linki bırakırsanız hoş olur
- Makaleler
- 10
Hocam bir de Wireshark ile bağlanılan ipleri incelerseniz ve rehberin sonuna bu ISO'yu indirme linki bırakırsanız hoş olur![]()
Wireshark nasıl kullanıldığı hakkında rehber video bırakırsanız memnuniyetle yaparım.
35gvm78
Üstün
Giriş yapılmıyor ki Steam'e. Şimdi LoL ve Valorant indirmeyi deniyorum. Vanguard W7 desteklemiyordu.
Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı.
- Makaleler
- 10
Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı.
Windows 7 dosyalarına sahip Windows 10 kerneli var içinde yüksek ihtimal.
Evet düşündüğüm gibi çıkıyor.Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.