3 3881 Uzman Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.142 Makaleler 3 Çözümler 8 Beğeniler 4.079 18 Şubat 2024 #131 Galiba sizi engellemiş.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 18 Şubat 2024 #132 FortmanForever dedi: İlanlar kapatılmış hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı hesaptan aynı şekilde tekrar açılmış ilanlar. İtem satışın umurunda değil. Bu yüzden rehber hazırlıyorum.
FortmanForever dedi: İlanlar kapatılmış hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı hesaptan aynı şekilde tekrar açılmış ilanlar. İtem satışın umurunda değil. Bu yüzden rehber hazırlıyorum.
Bekir Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 166 Beğeniler 167 Yer Tekirdağ 18 Şubat 2024 #133 Hocam ISO'yu şöyle yapak birisi random Google hesabı açsın Drive koysun ISO'yu yedekte kalsın denemek istiyenler oradan indirir. ISO'yu inceliyordun böyle arka plan eklemiş ama olmamış sanırsam.
Hocam ISO'yu şöyle yapak birisi random Google hesabı açsın Drive koysun ISO'yu yedekte kalsın denemek istiyenler oradan indirir. ISO'yu inceliyordun böyle arka plan eklemiş ama olmamış sanırsam.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 18 Şubat 2024 #134 Bekir dedi: Hocam ISO'yu şöyle yapak birisi random Google hesabı açsın Drive koysun ISO'yu yedekte kalsın denemek istiyenler oradan indirir. ISO'yu inceliyordun böyle arka plan eklemiş ama olmamış sanırsam. Eki Görüntüle 19857 Genişletmek için tıkla... Evet onun tarzında bir şey şimdi Steam indirmeye çalışıyorum.
Bekir dedi: Hocam ISO'yu şöyle yapak birisi random Google hesabı açsın Drive koysun ISO'yu yedekte kalsın denemek istiyenler oradan indirir. ISO'yu inceliyordun böyle arka plan eklemiş ama olmamış sanırsam. Eki Görüntüle 19857 Genişletmek için tıkla... Evet onun tarzında bir şey şimdi Steam indirmeye çalışıyorum.
Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 18 Şubat 2024 #135 NightWist dedi: Evet onun tarzında bir şey şimdi Steam indirmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam iniyordu büyük ihtimal iner. İnerse topluluklar'a girmeyi deneyin o sorun oluyordu Windows 7'de sırf o yüzden Garry's Mod oynayamamıştım.
NightWist dedi: Evet onun tarzında bir şey şimdi Steam indirmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam iniyordu büyük ihtimal iner. İnerse topluluklar'a girmeyi deneyin o sorun oluyordu Windows 7'de sırf o yüzden Garry's Mod oynayamamıştım.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 18 Şubat 2024 #136 Vira dedi: Hocam Steam iniyordu büyük ihtimal iner. İnerse topluluklar'a girmeyi deneyin o sorun oluyordu Windows 7'de sırf o yüzden Garry's Mod oynayamamıştım. Genişletmek için tıkla... Giriş yapılmıyor ki Steam'e. Şimdi LoL ve Valorant indirmeyi deniyorum. Vanguard W7 desteklemiyordu.
Vira dedi: Hocam Steam iniyordu büyük ihtimal iner. İnerse topluluklar'a girmeyi deneyin o sorun oluyordu Windows 7'de sırf o yüzden Garry's Mod oynayamamıştım. Genişletmek için tıkla... Giriş yapılmıyor ki Steam'e. Şimdi LoL ve Valorant indirmeyi deniyorum. Vanguard W7 desteklemiyordu.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 18 Şubat 2024 #137 NightWist dedi: Evet onun tarzında bir şey şimdi Steam indirmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Wireshark ile bağlanılan ipleri incelerseniz ve rehberin sonuna bu ISO'yu indirme linki bırakırsanız hoş olur
NightWist dedi: Evet onun tarzında bir şey şimdi Steam indirmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de Wireshark ile bağlanılan ipleri incelerseniz ve rehberin sonuna bu ISO'yu indirme linki bırakırsanız hoş olur
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 18 Şubat 2024 #138 35gvm78 dedi: Hocam bir de Wireshark ile bağlanılan ipleri incelerseniz ve rehberin sonuna bu ISO'yu indirme linki bırakırsanız hoş olur Genişletmek için tıkla... Wireshark nasıl kullanıldığı hakkında rehber video bırakırsanız memnuniyetle yaparım.
35gvm78 dedi: Hocam bir de Wireshark ile bağlanılan ipleri incelerseniz ve rehberin sonuna bu ISO'yu indirme linki bırakırsanız hoş olur Genişletmek için tıkla... Wireshark nasıl kullanıldığı hakkında rehber video bırakırsanız memnuniyetle yaparım.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 18 Şubat 2024 #139 NightWist dedi: Giriş yapılmıyor ki Steam'e. Şimdi LoL ve Valorant indirmeyi deniyorum. Vanguard W7 desteklemiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı.
NightWist dedi: Giriş yapılmıyor ki Steam'e. Şimdi LoL ve Valorant indirmeyi deniyorum. Vanguard W7 desteklemiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 18 Şubat 2024 #140 35gvm78 dedi: Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı. Genişletmek için tıkla... Windows 7 dosyalarına sahip Windows 10 kerneli var içinde yüksek ihtimal. 35gvm78 dedi: Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı. Genişletmek için tıkla... Evet düşündüğüm gibi çıkıyor.
35gvm78 dedi: Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı. Genişletmek için tıkla... Windows 7 dosyalarına sahip Windows 10 kerneli var içinde yüksek ihtimal. 35gvm78 dedi: Hocam direk bir What's my OS? What is my OS? bu siteye girip SS alın o zaman çıkar makyajlı Windows 10 olup olmadığı. Genişletmek için tıkla... Evet düşündüğüm gibi çıkıyor.