Shawinnz
Uzman
Sözelden 69k, eşit ağırlıktan 440k yaptım. Şu anlık Uluslararası ilişkiler düşünüyorum. Başka önerebileceğiniz bölüm var mıdır?
Uluslararası ticaret ve lojistik. Eğer yoksa sadece lojistik.
Aşağı yukarı senle aynı puanı almıştım. Bölüm olarak zaten aklımda da buna benzer bir şey vardı ve gerçekten beklediğimden çok daha güzel bir tercih yaptığımı düşünüyorum.
Teşekkürler tekrardan, tercih listesinde en başlarda tutacağım. Sizin adınızada çok sevindim, başarılar diliyorum.Aşağı yukarı senle aynı puanı almıştım. Bölüm olarak zaten aklımda da buna benzer bir şey vardı ve gerçekten beklediğimden çok daha güzel bir tercih yaptığımı düşünüyorum.
Bu yıl 3. sınıfa geçeceğim ve gerçekten derslerden keyif alıyorum. Dersi anlatan hoca kalifiye olmasa bile sınava çalışırken öğrendiğim şeyler beni keyiflendiriyor.
Psikoloji, hukuk, muhasebe, ticaret, lojistik, işletme gibi alanlardan dersler görüyorsun. İlgim var diyorsan tam senlik bölüm. İş olanağına gelecek olursak da; eşit ağırlıktaki en yüksek iş olanağına sahip bölümdür kendisi. Aç kalmazsın kolay kolay.
Hangi üniversiteye gideceksiniz? Belirli bir yer var mı?
Uluslarası ilişkiler iyidir ama onun dışında Ege üniversitesi reklamcılık bakabilirsiniz, sözel bölüm.Belirli bir yer yok şu an, çok sapa olmadıkça her yere gidebilirim.