İşin garibi benim mesajıma beğenmedim atanların bazıları, her fırsatta İslam düşmanlığı yapan kişiler. Müslüman olmadıkları halde müslümanın inancına karışmaya çalışıyorlar :).
Ja ja ja, İslam düşmanıyız dostum nereden anladın ya.
İslam değil ş*riat düşmanıyız, Laik sosyal bir hukuk devleti olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ topraklarındasın. Öncelikle bunun bir farkına var.
Ülkemizin resmi bir dini yoktur, bununda bir farkına var.
Hoşgörü dini dediğiniz İslam'ın mensubuysan kiliselerin duvarlarının üstüne çıkıp dans edip işeyen din kardeşlerin hakkında konuştun mu? 3 polisin şehit olduğu Yalova'daki arkadaşlarının ne dediğini konuştun mu?
Yılbaşı ile Noel aynı şey değildir, ikisinin kutlanma sebepleri farklıdır. Bunu ayırt edemiyorsanız bu bizim değil sizin sorununuz.
Neden herkes beğenmedim atmış? Video doğru. Sözler Köşkü ve türevlerini sevmem ama doğru yani.

Yok bu sefer haklı.
Neyi haklı açıklar mısın? Yılbaşında LGBTIQ+ üyeleri sokak ortasında birlikte mi oluyor?

Sevmiyorum böyle insanları. Yılbaşı ve Noel'i birbirine karıştıranlar var. Noel 25 Aralık, yılbaşı ise 31 Aralık. İkisini nasıl aynı şey gibi görebilirsiniz? Hem Noel’i kutlamak ne fark eder ki? Kurban Bayramı da kutlanıyor, Hristiyanlık da var. Eskiden İslam'da da bazı kutlamalar vardı, o zamanlarda kutlanırdı.

Merhaba, bu video hakkında düşünceleriniz nedir?

Verilmek istenen mesajı anladım ama Sözler Köşkü yine abartı İslamcı kitlesi için olayı hızlı ve yanlış aktarmış. Burada bahsedilen aslında yılbaşı değil noel dediğimiz şey. Yılbaşı kutlamanda sıkıntı yok. Elhamdülillah ben de müslümanım ve ben mesela yılbaşını ailemle haramdan uzak sadece kuruyemiş, çay ve televizyon izleyerek kutladım ve gecenin ilerisine doğru Kur-an okudum namazımı kıldım yattım. Noel zaten direkt Hristiyan geleneği. Ha tabi noel de illa içilir, caiz olmayan şeyler yapılır demiyorum ama günümüz de böyle maalesef. Vallaha ara sıra izlerim sözler köşkünü bazı videoları güzel ama yılbaşını böyle yanlış tasvirlemeleri olmamış.

Verilmek istenen mesajı anladım ama Sözler Köşkü yine abartı İslam'cı kitlesi için olayı hızlı ve yanlış aktarmış. Burada bahsedilen aslında yılbaşı değil noel dediğimiz şey. Yılbaşı kutlamanda sıkıntı yok. Elhamdülillah ben de Müslüman'ım ve ben mesela yılbaşını ailemle haramdan uzak sadece kuru yemiş, çay ve televizyon izleyerek kutladım ve gecenin ilerisine doğru Kur-an okudum namazımı kıldım yattım. Noel zaten direkt Hristiyan geleneği. Ha tabii noel de illa içilir, caiz olmayan şeyler yapılır demiyorum ama günümüz de böyle maalesef. Vallaha ara sıra izlerim sözler köşkünü bazı videoları güzel ama yılbaşını böyle yanlış tasvirlemeleri olmamış.

Noel Hz. İsa'nın doğumunun kutlandığı bayramdır, Müslüman'lar kutlayabilir.