Detaylar
Kim cevapladı?Konuları açarken indirim sayfasının linklerini de paylaşırsan çok güzel olur.
Tabii.
Son düzenleyen: Moderatör:
Geraltın kılıcı
Üstün
Microsoft Store'dan bir şey alınmaz bence.Steam'deki fiyatı 21 USD (718 TL) olan Space Hulk: Deathwing Enhanced Edition, Microsoft Store'da indirimle birlikte 21 TL'ye düştü.
Eki Görüntüle 91437
Talent
Uzman
Sebep?
Bal gibi alınır.
Geraltın kılıcı
Üstün
Benim Fallout 76'yı silmişlerdi. Neymiş "Siz bunu bedava aldınız." arkadaşım Amazon Prime Gaming bedavaya veriyor ne güzel. Bi' de sadece Windows gibi çöp bir işletim sisteminde kullanabiliyorsun. Onu da sevmiyorum. Ayrıca mod falanda kuramıyorsun galiba.
Siz bunu deyince şüpheye düştüm bak şimdi. Akşam gidip kontrol edeceğim.Benim Fallout 76'yı silmişlerdi. Neymiş "Siz bunu bedava aldınız." arkadaşım Amazon Prime Gaming bedavaya veriyor ne güzel. Bi' de sadece Windows gibi çöp bir işletim sisteminde kullanabiliyorsun. Onu da sevmiyorum. Ayrıca mod falanda kuramıyorsun galiba.
Aynısını ben de yaşadım indirimde iken aldığım oyun belli bir süre sonra yok oldu müşteri hizmetleri ile konuştum siz daha önceden bu oyunu almamışsınız dedilerBenim Fallout 76'yı silmişlerdi. Neymiş "Siz bunu bedava aldınız." arkadaşım Amazon Prime Gaming bedavaya veriyor ne güzel. Bi' de sadece Windows gibi çöp bir işletim sisteminde kullanabiliyorsun. Onu da sevmiyorum. Ayrıca mod falanda kuramıyorsun galiba.
Geraltın kılıcı
Üstün
Çok uzun süre Microsoft hesabına giriş yapmadığında galiba siliyor diyeceğim ama o zaman hesabı silmesi lazım.Aynısını ben de yaşadım indirimde iken aldığım oyun belli bir süre sonra yok oldu müşteri hizmetleri ile konuştum siz daha önceden bu oyunu almamışsınız dediler
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-