Planlanmıyor Spam ifade atanlar otomatik ifade yasağı alsın

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bunu otomatik bir sisteme bağlamak ne yazık ki birbirlerine beğeni atanlara da ban atacaktır. İfade yasağına katılıyorum ama otomatik olması yerine moderasyonun bu konuda daha ilgili olması gerekiyor. Rapor kısmına spam tarzı bir radyo kutucuğu eklenebilir.

Mantıklı ama otomatik olmaması lazım. Öbür türlü de modların işini zorlaştırır. Artıladım.

Beğeni değil. Sadece "beğenmedim" için olması iyi olur.

Beğeni değil. Sadece "beğenmedim" için olması iyi olur.

Yine gereksiz. Adam 20 mesaj peş peşe AMD ekran kartlarının çöp olduğunu, bilgisayarına taktığı zaman evindeki klimanın bozulduğunu falan iddia etti ise ve ben bunu okuyup bütün saçmalıklarına beğenmedim attıysam niye otomatik ceza alayım? Suistimal varsa şikayet edilir moderatörler ilgilenir.

Artılamıştım başta ama sonradan abuselaması çok kolay olduğunu fark ettim.

Ben de maruz kalmıştım ama bu öneriye katılmıyorum. Sonuçta herkesi memnun edemeyiz. Ya da bir konuda gerçekten hata yapıyor ve ısrar ediyoruzdur...

Eski forumda maruz kalmıştım buna. Bir rehberimde en alta şaka mahiyetinde Triss'in Yennefer'dan iyi olduğunu yazmıştım. Adam tüm mesajlarımı araştırıp hepsine beğenmedim atmıştı. Bir ara kesildi, sanırım ban yedi. Moderasyona bağlı tutmak daha iyi bir fikir. Otımatikleştirilirse sorun yaşanabilir. Eksi veya artı basmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…