Sparta Prag 4 - 1 Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray

İcardinin attığı gol falan şansa mı diyorum. Asıl siz yazdığımı düzgünce okursan sorduğum soru da bir sıkıntı olmadığını anlarsın. Nasıl kazanıldı maç? Goller vahiy yoluyla mı atıldı? Diye sorular sorarak kendi kendine çelişkiye düşüyorsun. Takım ilk maçta zaten pek iyi oynamadı ama şansa da kazanmadı. "Şansa kazanıldı zaten" demek emeğe saygısızlık yapmaktan başka bir şey değil. Okuduğunuz cümleleri iyi anlamaya başlayıp ve saygınızı korursanız insanlarla düzgünce tartışabilirsiniz.

Doğru yorum hep skoru korumak yatmak üzerine oynadılar. Gol atma isteği olmadan.

Şu da var hakemler hep ayarlanmış gibiydi. Yani tur atlamamızı hiç istemediler. Elenmemiz için her şey yapıldı. Bayern i yenebilecek güçteydik ama hep oyun çevirdiler.

Fanatikler boyle degerlendirme yapanlara karsi cazgirlasiyor Bu ulkede cidden futbol konusmak vakit kaybi, herkes fanatik, herkes kaninin son damlasina kadar kendi takimini savunuyor ve asla objektif olamiyor.
İcardi'nin attığı gol falan şansa mı diyorum.
Attigi gol sans olmayabilir ama bu GS'nin sansa kazandigi gercegini degistirmiyor.
Takım ilk maçta zaten pek iyi oynamadı ama şansa da kazanmadı.
Bunun Turkce meali nedir? Iyi oynamayip kazaniyorsun ve bu sans olmuyor, vay canina.
Saygınızı korursanız insanlarla düzgünce tartışabilirsiniz.
Mesajlarimda herhangi bir saygisizlik yok, duygu somurusu yapmayin.

GS tur atlarken şansa atlamadı. Ancak süper oynayarak da gelinmedi. Genel anlamda ucu ucuna götürüldü.

Fanatikler boyle degerlendirme yapanlara karsi cazgirlasiyor Bu ulkede cidden futbol konusmak vakit kaybi, herkes fanatik, herkes kaninin son damlasina kadar kendi takimini savunuyor ve asla objektif olamiyor.

Hahahaha, ne kadar kötü ruhlu bir insan olduğun yazdıklarından belli oluyor. Sen haklısın, neden teknik direktör olmuyorsun? Yazdıklarımdan fanatiklik anlamı çıkaracak kadar delirmişsin, yazık. Eleştiri ve saygı nedir bilmeyen insanlarla tartışmayacağım, tekrar dediğim gibi sen haklısın. Daha sorduğum soruyu düzgün okuyamayan ve cevap veremeyen insan bana Türkçe meal soruyor, hayatında olan insanlara sabır diliyorum.

Ben hakemin maç boyunca 1-2 hatasını gördüm belki bizim lehimize olmasi gereken ama aleyhimize sonuçlanan ancak maçın sonucuna etki edecek hatalar değildi, Bayern maçı farklı tabi onunla ilgili artık konuşmanın pek anlamı yok. Bu oyuna hakem ne yapsın

Kendimi bildim bileli GS'yi desteklerim, hani bu "taraftarlari" görünce kendime taraftar da demek istemiyorum açıkçası. Benim hayatımın odak noktasında objektiflik var, niye GS veya herhangi bir yapı için kendime bu eziyeti yapayım ki? Orada milyonları alıp zerre emek vermeyen adamlar varken ben neden burada her şey ortadayken mantığımı ve aklımı bir kenara atıp holiganlık yapayım? Zaten o cazgirlik yapanlarla da tartışmanin anlamı yok, ne söylersen söyle fayda etmez. Aynı adam seninle yemeği tuzlu yiyorsa sen tuzsuz yiyorsun diye bile kavga eder, cehalet bu işte

GS tur atlarken şansa atlamadı. Ancak süper oynayarak da gelinmedi. Genel anlamda ucu ucuna götürüldü.
Sadece Sparta Prag maci icin yaptim o yorumu. Yoksa Bayern Munih ve M.United'a karsi olan maclarda gayet iyi oynadilar ve kaybettikleri macta bile gurur duydum.

Basit şeyleri karşı takıma vermesi atağı kesmesi sizin için sorun değil. Ondan önce de kırmızı kartlık pozisyon vardı olmasa bile penaltı yakın yerde düşürüldü.

Basit şeyleri karşı takıma vermesi atağı kesmesi sizin için sorun değil. Ondan önce de kırmızı kartlık pozisyon vardı olmasa bile penaltı yakın yerde düşürüldü.

Boş ver dostum, kendini yorma. Okuduğunu anlayamayan ve milleti cehaletle itham edip hor gören insanlara karşı kendini hiç yorma.

Boş ver dostum, kendini yorma. Okuduğunu anlayamayan ve milleti cehaletle itham eden insanlara karşı kendini hiç yorma.

Bazı anlar olur futbolda karşı atağa çıktığında önemli pozisyonlarda hakem sürekli onlara çalarsa o zaman oynatmamış oluyor. Birinde sıfır temas vardı faul verdi. Ama bazıları maalesef anlamak istemiyor.

Tabii bunda kendi fikrimce ülkenin bugünkü konumu siyasi duruşu falan birçok şey etkiliyor. Adamlar bayağı Türk takımı istemiyor. Ek olarak Avrupa'da gelişen ırkçılıkda artış olması da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…