Tuttugu takimi gomen fanatik mi olur :D

Bence yazdiklarinizi okuyun, sonra konusalim. Iyi oynadigini belirtmemissin. Ee? Nasil kazanildi bu Mac o zaman? Goller vahiy yoluyla mi atildi? Demek ki sansin yaver gitmis ve sansa kazanmissin. Sansa kazandigina inanmiyorsan 90 dakikayi tekrar izleyebilir ya da mesajimi ignorelayabilirsin. Ortada tekrari olan bir Mac varken kanit sunmama gerek yok.

Soruyu es gectigim falan yok ayrica. Icardi'nin attığı golu sormussun, bu bir soru bile degil :D 1. sorunun cevabi da ilk Mac'in 90 dakikasini izlemekte yatiyor.

İcardinin attığı gol falan şansa mı diyorum. Asıl siz yazdığımı düzgünce okursan sorduğum soru da bir sıkıntı olmadığını anlarsın. Nasıl kazanıldı maç? Goller vahiy yoluyla mı atıldı? Diye sorular sorarak kendi kendine çelişkiye düşüyorsun. Takım ilk maçta zaten pek iyi oynamadı ama şansa da kazanmadı. "Şansa kazanıldı zaten" demek emeğe saygısızlık yapmaktan başka bir şey değil. Okuduğunuz cümleleri iyi anlamaya başlayıp ve saygınızı korursanız insanlarla düzgünce tartışabilirsiniz. :)

İlk maçta da ikinci Mac'ta da hep defansin arkasına atılan toplarla gol yedik ve cok tehlikeli ataklar oldu gol dışında da. Buna hiç önlem alınmamıştı mesela. Bir de hiç yenmek için bir şey yapılmadı, öyle oynayıp gidelim havasındaydi GS. Çok kötü bir futbolla elendik, hani bayern ve manchester maçları gibi oynasak belki de skor tam tersi olurdu ama maalesef durum bu. Berkan'ın neden GS oyuncusu olmadığı bir kez daha belli oldu bu maçta ayrıca. Zaha bu oyunun futbolcusu değil, icardi bu oyunun futbolcusu değil vs vs. bilmiyorum farklı bir oyun deneniyor ama bu farklı oyunda birçok oyuncunun potansiyeli kısıtlanıyor. Bakalım ligde ne olacak.

Doğru yorum hep skoru korumak yatmak üzerine oynadılar. Gol atma isteği olmadan.

Şu da var hakemler hep ayarlanmış gibiydi. Yani tur atlamamızı hiç istemediler. Elenmemiz için her şey yapıldı. Bayern i yenebilecek güçteydik ama hep oyun çevirdiler.

İlk maçta da ikinci macta da hep defansin arkasına atılan toplarla gol yedik ve cok tehlikeli ataklar oldu gol dışında da. Buna hiç önlem alınmamıştı mesela. Bir de hiç yenmek için bir şey yapılmadı, öyle oynayıp gidelim havasındaydi GS. Çok kötü bir futbolla elendik, hani Bayern ve Manchester maçları gibi oynasak belki de skor tam tersi olurdu ama maalesef durum bu. Berkan'ın neden GS oyuncusu olmadığı bir kez daha belli oldu bu maçta ayrıca. Zaha bu oyunun futbolcusu değil, İcardi bu oyunun futbolcusu değil vs vs. Bilmiyorum farklı bir oyun deneniyor ama bu farklı oyunda bir cok oyuncunun potansiyeli kısıtlanıyor. Bakalım ligde ne olacak.
Fanatikler boyle degerlendirme yapanlara karsi cazgirlasiyor :D Bu ulkede cidden futbol konusmak vakit kaybi, herkes fanatik, herkes kaninin son damlasina kadar kendi takimini savunuyor ve asla objektif olamiyor.
İcardi'nin attığı gol falan şansa mı diyorum.
Attigi gol sans olmayabilir ama bu GS'nin sansa kazandigi gercegini degistirmiyor.
Takım ilk maçta zaten pek iyi oynamadı ama şansa da kazanmadı.
Bunun Turkce meali nedir? Iyi oynamayip kazaniyorsun ve bu sans olmuyor, vay canina.
Saygınızı korursanız insanlarla düzgünce tartışabilirsiniz. :)
Mesajlarimda herhangi bir saygisizlik yok, duygu somurusu yapmayin.

Fanatikler boyle degerlendirme yapanlara karsi cazgirlasiyor :D bu ulkede cidden futbol konusmak vakit kaybi, herkes fanatik, herkes kaninin son damlasina kadar kendi takimini savunuyor ve asla objektif olamiyor.

Attığı gol sans olmayabilir ama bu GS'nin sansa kazandigi gercegini degistirmiyor.

Bunun Türkçe meali nedir? Iyi oynamayip kazaniyorsun ve bu sans olmuyor, vay canina.

Mesajlarimda herhangi bir saygisizlik yok, duygu somurusu yapmayin.

GS tur atlarken şansa atlamadı. Ancak süper oynayarak da gelinmedi. Genel anlamda ucu ucuna götürüldü.

Fanatikler boyle degerlendirme yapanlara karsi cazgirlasiyor :D Bu ulkede cidden futbol konusmak vakit kaybi, herkes fanatik, herkes kaninin son damlasina kadar kendi takimini savunuyor ve asla objektif olamiyor.

Hahahaha, ne kadar kötü ruhlu bir insan olduğun yazdıklarından belli oluyor. Sen haklısın, neden teknik direktör olmuyorsun? Yazdıklarımdan fanatiklik anlamı çıkaracak kadar delirmişsin, yazık. Eleştiri ve saygı nedir bilmeyen insanlarla tartışmayacağım, tekrar dediğim gibi sen haklısın. Daha sorduğum soruyu düzgün okuyamayan ve cevap veremeyen insan bana Türkçe meal soruyor, hayatında olan insanlara sabır diliyorum.

Doğru yorum hep skoru korumak yatmak üzerine oynadılar. Gol atma isteği olmadan.

Şu da var hakemler hep ayarlanmış gibiydi. Yani tur atlamamızı hiç istemediler. Elenmemiz için her şey yapıldı. Bayern i yenebilecek güçteydik ama hep oyun çevirdiler.

Ben hakemin maç boyunca 1-2 hatasını gördüm belki bizim lehimize olmasi gereken ama aleyhimize sonuçlanan ancak maçın sonucuna etki edecek hatalar değildi, Bayern maçı farklı tabi onunla ilgili artık konuşmanın pek anlamı yok. Bu oyuna hakem ne yapsın:-)

Kendimi bildim bileli GS'yi desteklerim, hani bu "taraftarlari" görünce kendime taraftar da demek istemiyorum açıkçası. Benim hayatımın odak noktasında objektiflik var, niye GS veya herhangi bir yapı için kendime bu eziyeti yapayım ki? Orada milyonları alıp zerre emek vermeyen adamlar varken ben neden burada her şey ortadayken mantığımı ve aklımı bir kenara atıp holiganlık yapayım? Zaten o cazgirlik yapanlarla da tartışmanin anlamı yok, ne söylersen söyle fayda etmez. Aynı adam seninle yemeği tuzlu yiyorsa sen tuzsuz yiyorsun diye bile kavga eder, cehalet bu işte:-)

GS tur atlarken şansa atlamadı. Ancak süper oynayarak da gelinmedi. Genel anlamda ucu ucuna götürüldü.
Sadece Sparta Prag maci icin yaptim o yorumu. Yoksa Bayern Munih ve M.United'a karsi olan maclarda gayet iyi oynadilar ve kaybettikleri macta bile gurur duydum.

Ben hakemin maç boyunca 1-2 hatasını gördüm belki bizim lehimize olmasi gereken ama aleyhimize sonuçlanan ancak maçın sonucuna etki edecek hatalar değildi, bayern maçı farklı tabii onunla ilgili artık konuşmanın pek anlamı yok. Bu oyuna hakem ne yapsın:)

Kendimi bildim bileli GS'yi desteklerim, hani bu "taraftarlari" görünce kendime taraftar da demek istemiyorum açıkçası. Benim hayatımın odak noktasında objektiflik var, niye GS veya herhangi bir yapı için kendime bu eziyeti yapayım ki? Orada milyonları alıp zerre emek vermeyen adamlar varken ben neden burada her şey ortadayken mantığımı ve aklımı bir kenara atıp holiganlık yapayım? Zaten o cazgirlik yapanlarla da tartışmanin anlamı yok, ne söylersen söyle fayda etmez. Aynı adam seninle yemeği tuzlu yiyorsa sen tuzsuz yiyorsun diye bile kavga eder, cehalet bu işte:)

Basit şeyleri karşı takıma vermesi atağı kesmesi sizin için sorun değil. Ondan önce de kırmızı kartlık pozisyon vardı olmasa bile penaltı yakın yerde düşürüldü.

Basit şeyleri karşı takıma vermesi atağı kesmesi sizin için sorun değil. Ondan önce de kırmızı kartlık pozisyon vardı olmasa bile penaltı yakın yerde düşürüldü.

Boş ver dostum, kendini yorma. Okuduğunu anlayamayan ve milleti cehaletle itham edip hor gören insanlara karşı kendini hiç yorma.

Boş ver dostum, kendini yorma. Okuduğunu anlayamayan ve milleti cehaletle itham eden insanlara karşı kendini hiç yorma.

Bazı anlar olur futbolda karşı atağa çıktığında önemli pozisyonlarda hakem sürekli onlara çalarsa o zaman oynatmamış oluyor. Birinde sıfır temas vardı faul verdi. Ama bazıları maalesef anlamak istemiyor.

Tabii bunda kendi fikrimce ülkenin bugünkü konumu siyasi duruşu falan birçok şey etkiliyor. Adamlar bayağı Türk takımı istemiyor. Ek olarak Avrupa'da gelişen ırkçılıkda artış olması da var.