Garip gelebilir ama bir VPN ile Almanya sunucusuna bağlanıp tekrardan Fast üzerinden test yapabilir misin?

Norton VPN denedim çok az veriyor ama garip şu usta çağırdım adam Speedtest girdi sorun yok dedi gitti. 950 hiz veriyor ama Speedtest başka tüm siteelrde denedım 150 160 arası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani gördüğüm kadarıyla Speedtest Citynet'e bağlanarak test yapıyor ki o da Azerbaycan içerisinde bir test gerçekleştirmek demek. Diğer sitelerde test yapınca, özellikle Fast'da yurt dışı sunucularına bağlanıyor. Yanlış anlamadıysam yurt dışı çıkışları 150 Mbps'ye limitli. Bunu direkt müşteri hizmetlerine bağlanıp sormak gerekiyor, yurt dışı çıkışında hızımın limiti bu mu diye. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ugreen iyidir ama bence sorununuz kablodan değil hocam zaten 100 Mbps'nin üzerine çıkabiliyorsunuz.
Cat5 desteklemez hocam bir bakın isterseniz. Port veya hat problemi yoksa, (yurt dışı ve vpn durumları varsa kullanıcı zaten farkındadır diye düşünerek geçiyorum) ethernet cat6 kablo denenmelidir.

Denediniz mi, Sonuç degişmedi mi?

Gördüğüm kadarıyla Azerbaycan içindeki sunucudan 940 alıyorsunuz yurt dışı sunucuda yaptığınız testte düşük belki burada ISS'in yurt dışı çıkışlarında kısıtı veya bir sorun olabilir.

Speedtest Custom - Test your internet speeds ve buradan da bir test edin.
1771497590766.webp

Buyurun

Yurt dışı çıkışınız limitli, servis sağlayıcınızı arayıp sorun bunu.
Herhangi sorun yok dediler bana