Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alex Mason

Yetkin
Başlıkta kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. Bir yerde duymuştum, Insomniac Games'e bir yerden buglara dahil geri bildirim gönderildiğinde ilgileniyorlarmış. Nereden gönderebilirim? Gmail mi, Instagram DM'den mi ya da başka bir şeyden mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Ek olarak hatalar ve buglar için log file atarsanız daha da iyi olur.
Teşekkür ederim. Miles veya Peter ile ağ ile dolaşıyorum aniden geriye doğru ağ atıyor buga giriyor. Bunu ileteceğim.

Ek olarak hatalar ve buglar için log file atarsanız daha da iyi olur.
Hocam sormayı unutmuşum. Log file tam olarak ne oluyor açıklayabilir misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Miles veya peter ile ağ ile dolaşıyorum aniden geriye doğru ağ atıyor buga giriyor. Bunu ileteceğim.

Hocam sormayı unutmuşum. Log file tam olarak ne oluyor açıklayabilir misiniz?

Hatanın sebebini daha detaylı görmek için kullanılıyor. Normalde log oluyor bu fakat Spider-Man 2'de minidump dosyası da var. Minidump genelde oyunda ki çökmelerde göndermeniz gerekiyor. Eğer bug keşfettiyseniz log yeterli. Log dosyası genelde belgelerde oluyor benimki de orada.

1739876891828.webp

Hatanın sebebini daha detaylı görmek için kullanılıyor. Normalde log oluyor bu fakat Spider-Man 2'de minidump dosyası da var. Minidump genelde oyunda ki çökmelerde göndermeniz gerekiyor. Eğer bug keşfettiyseniz log yeterli. Log dosyası genelde belgelerde oluyor benimki de orada.

Eki Görüntüle 125387
1739877160433.webp

Maili, sorunun nasıl olduğunu paragraf kısmına yazdıktan sonra Support'ta Direkt bilgisayarımdaki spider-man 2 pc log dosyasını eklenti ekleme yerine böyle eklemem yeterli değil mi?