Spider-Man 2 Türkçe yaması güvenilir mi?

False positive olabilir. Bazı Yamalar'da virüs olmamasına rağmen, virüs uyarısı verebiliyor.

False positive olabilir. Bazı Yamalar'da virüs olmamasına rağmen, virüs uyarısı verebiliyor.
İnternetten araştırdığımda dosyayı yapan kendi imzasını koymadığında oluşan bir uyarıymış ancak anlamadığım launcher ile kurulan bir yama, kendi imzasını neden koymasın ki?

Hocam bir resim paylaşıyorum, detaylıca anlatmış arkadaş yama yapan. Yanlış yönlendirme yapmayayım sizi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-20 125922.webp
    154,1 KB · Görüntüleme: 86
Hocam bir resim paylaşıyorum, detaylıca anlatmış arkadaş yama yapan. Yanlış yönlendirme yapmayayım sizi.
Ben pek anlamıyorum açıklamayı, devam edeyim mi kuruluma? VirusTotal'de tarattığımda bir şey bulmadı, Windows buldu.

Hocam o konuda net bir şey diyemem sorumluluk sizde. O yamayı kullanan insan çokmuş. Bayağı da yorum var. Nihai karar sizin. Ama bu tarz sorunlar sık yaşanıyor.

Hocam o konuda net bir şey diyemem sorumluluk sizde. O yamayı kullanan insan çokmuş. Bayağı da yorum var. Nihai karar sizin. Ama bu tarz sorunlar sık yaşanıyor.
Kurulumu tamamlamadım ama şimdi Kaspersky Free ve Malwarebytes Free ile tarama yapacağım. Sonuçta açmasam da yükledim bilgisayarıma belki karar vermemde yardımcı olur. Teşekkürler.

O sitede virüslü yama paylaşacaklarını da pek zannetmiyorum. Ama tabii siz yine önleminizi alın. Yardımımız dokunduysa, ne mutlu bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…