https://forum.donanimhaber.com/marvel-s-spiderman-2-turkce-yama--160600261 bu yama güvenilir mi? Optimizasyon sorunlarına yol açtığı söylenmiş bu yüzden virüslü olmasından şüpheleniyorum. Yama güvenilir midir?
Detaylar
Kim cevapladı?Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Güvenilir.
Windows Defender SmartScreen kişisel bilgisayarınızı korudu diye uyarı verdi açmaya çalıştığımda.
False positive olabilir. Bazı Yamalar'da virüs olmamasına rağmen, virüs uyarısı verebiliyor.
İnternetten araştırdığımda dosyayı yapan kendi imzasını koymadığında oluşan bir uyarıymış ancak anlamadığım launcher ile kurulan bir yama, kendi imzasını neden koymasın ki?False positive olabilir. Bazı Yamalar'da virüs olmamasına rağmen, virüs uyarısı verebiliyor.
Ben pek anlamıyorum açıklamayı, devam edeyim mi kuruluma? VirusTotal'de tarattığımda bir şey bulmadı, Windows buldu.Hocam bir resim paylaşıyorum, detaylıca anlatmış arkadaş yama yapan. Yanlış yönlendirme yapmayayım sizi.
Hocam o konuda net bir şey diyemem sorumluluk sizde. O yamayı kullanan insan çokmuş. Bayağı da yorum var. Nihai karar sizin. Ama bu tarz sorunlar sık yaşanıyor.
Kurulumu tamamlamadım ama şimdi Kaspersky Free ve Malwarebytes Free ile tarama yapacağım. Sonuçta açmasam da yükledim bilgisayarıma belki karar vermemde yardımcı olur. Teşekkürler.Hocam o konuda net bir şey diyemem sorumluluk sizde. O yamayı kullanan insan çokmuş. Bayağı da yorum var. Nihai karar sizin. Ama bu tarz sorunlar sık yaşanıyor.
O sitede virüslü yama paylaşacaklarını da pek zannetmiyorum. Ama tabii siz yine önleminizi alın. Yardımımız dokunduysa, ne mutlu bize.