KS KS 7 7771 Çalışkan Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 70 Beğeniler 16 20 Temmuz 2024 #11 megatronn dedi: Teşekkür ederim hocam anlamadığım kısım adamlar nasıl temin ediyor oyunu? Hesap olarak verseler anlarım da key düşündürdü biraz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam mail adresinize Steam key olarak atıolar.
megatronn dedi: Teşekkür ederim hocam anlamadığım kısım adamlar nasıl temin ediyor oyunu? Hesap olarak verseler anlarım da key düşündürdü biraz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam mail adresinize Steam key olarak atıolar.
megatronn 6 Üstün Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Beğeniler 539 20 Temmuz 2024 #12 7771 dedi: Hocam mail adresinize Steam key olarak atıolar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 2 güne alacağım inşallah indirim bitmez.
7771 dedi: Hocam mail adresinize Steam key olarak atıolar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim 2 güne alacağım inşallah indirim bitmez.
KS KS 7 7771 Çalışkan Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 70 Beğeniler 16 20 Temmuz 2024 #13 Söyle mail geliyor. megatronn dedi: Teşekkür ederim hocam anlamadığım kısım adamlar nasıl temin ediyor oyunu? Hesap olarak verseler anlarım da key düşündürdü biraz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğime göre yayıncılara bir sürü key veriliyor bu sitelerde onlardan toplu alıolar. Dosya Ekleri Screenshot_2024-07-20-23-10-11-791_com.google.android.gm-edit.webp 113,3 KB · Görüntüleme: 89
Söyle mail geliyor. megatronn dedi: Teşekkür ederim hocam anlamadığım kısım adamlar nasıl temin ediyor oyunu? Hesap olarak verseler anlarım da key düşündürdü biraz merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğime göre yayıncılara bir sürü key veriliyor bu sitelerde onlardan toplu alıolar.