ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 16 Nisan 2025 #1 Bana mı öyle geliyor, yoksa size göre de uzaklar kötü mü? Bana kötü gibi geldi. Görüntü ayar öneriniz var mı? Ayarlarım bunlar: GTX 1660 Super, Ryzen 3 3100.
Bana mı öyle geliyor, yoksa size göre de uzaklar kötü mü? Bana kötü gibi geldi. Görüntü ayar öneriniz var mı? Ayarlarım bunlar: GTX 1660 Super, Ryzen 3 3100.
KutadguBilig Uzman Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 88 Çözümler 3 Beğeniler 46 16 Nisan 2025 #2 İleride ki ağaçları kastediyorsanız, büyük ihtimalle sebebi kenar yumuşatma veya ölçeklendirme metodu ile alakalı.
İleride ki ağaçları kastediyorsanız, büyük ihtimalle sebebi kenar yumuşatma veya ölçeklendirme metodu ile alakalı.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 16 Nisan 2025 #3 Hem orta ayarda oynuyorsun hem de IGTI açık. Bloom, vignette, motion blur'u tamamen kapat.
KS KS ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 16 Nisan 2025 #4 Spock dedi: Hem orta ayarda oynuyorsun hem de IGTI açık. Bloom, vignette, motion blur'u tamamen kapat. Genişletmek için tıkla... Türkçe ayar olarak yazabilir misiniz? Cahilim biraz. Hareket bulanıklığı kapalı zaten. KutadguBilig dedi: İleride ki ağaçları kastediyorsanız, büyük ihtimalle sebebi kenar yumuşatma veya ölçeklendirme metodu ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Hangisini seçmeliyim kenar yumuşatma olarak?
Spock dedi: Hem orta ayarda oynuyorsun hem de IGTI açık. Bloom, vignette, motion blur'u tamamen kapat. Genişletmek için tıkla... Türkçe ayar olarak yazabilir misiniz? Cahilim biraz. Hareket bulanıklığı kapalı zaten. KutadguBilig dedi: İleride ki ağaçları kastediyorsanız, büyük ihtimalle sebebi kenar yumuşatma veya ölçeklendirme metodu ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Hangisini seçmeliyim kenar yumuşatma olarak?
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 16 Nisan 2025 #5 ozgunokia dedi: Türkçe ayar olarak yazabilir misiniz? Cahilim biraz. Hareket bulanıklığı kapalı zaten. Hangisini seçmeliyim kenar yumuşatma olarak? Genişletmek için tıkla... Bu bölümü tamamen kapatabilirsin.
ozgunokia dedi: Türkçe ayar olarak yazabilir misiniz? Cahilim biraz. Hareket bulanıklığı kapalı zaten. Hangisini seçmeliyim kenar yumuşatma olarak? Genişletmek için tıkla... Bu bölümü tamamen kapatabilirsin.
KutadguBilig Uzman Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 88 Çözümler 3 Beğeniler 46 16 Nisan 2025 #6 ozgunokia dedi: Hangisini seçmeliyim kenar yumuşatma olarak? Genişletmek için tıkla... SMAA en iyi kenar yumuşatma seçeneğidir.
ozgunokia dedi: Hangisini seçmeliyim kenar yumuşatma olarak? Genişletmek için tıkla... SMAA en iyi kenar yumuşatma seçeneğidir.
KS KS ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 16 Nisan 2025 #7 Spock dedi: Bu bölümü tamamen kapatabilirsin. Eki Görüntüle 141149 Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım, teşekkürler bakacağım şimdi. Spock dedi: Bu bölümü tamamen kapatabilirsin. Eki Görüntüle 141149 Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen kapatınca çok daha kötü oldu.
Spock dedi: Bu bölümü tamamen kapatabilirsin. Eki Görüntüle 141149 Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım, teşekkürler bakacağım şimdi. Spock dedi: Bu bölümü tamamen kapatabilirsin. Eki Görüntüle 141149 Genişletmek için tıkla... Hocam tamamen kapatınca çok daha kötü oldu.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 16 Nisan 2025 #8 ozgunokia dedi: Eki Görüntüle 141150 Böyle yaptım, teşekkürler bakacağım şimdi. Hocam tamamen kapatınca çok daha kötü oldu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi, kenar yumuşatma ayarınıda değişebilirsin.
ozgunokia dedi: Eki Görüntüle 141150 Böyle yaptım, teşekkürler bakacağım şimdi. Hocam tamamen kapatınca çok daha kötü oldu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi, kenar yumuşatma ayarınıda değişebilirsin.
KS KS ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 16 Nisan 2025 #9 Spock dedi: Arkadaşın dediği gibi, kenar yumuşatma ayarınıda değişebilirsin. Genişletmek için tıkla... SMAA'da baya FPS drop girdi, iyi gözüken ama bu tarz sistemi yormayacak ayar yok mu be
Spock dedi: Arkadaşın dediği gibi, kenar yumuşatma ayarınıda değişebilirsin. Genişletmek için tıkla... SMAA'da baya FPS drop girdi, iyi gözüken ama bu tarz sistemi yormayacak ayar yok mu be