Telefon geçici olarak Samsung A35. Telefon 3-4 aylık henüz. Üzerinde 5.000 pil var. Aynı zamanda başka ufak tefek cihazlarda şarj edeceğim. 4-5 kere minimum şarj etsin bence. 10.000 Asus var bende, hemen bitiyor zaten. Kaç yıllık cihaz, eski ilk çıkanlardan.
Hocam o halde ya benim gönderdiğim üründen çiftleme yapacaksınız 40.000'lik gibi, ya da @Simon hocamın önerdiği cihazı alacaksınız. Muhtemelen 30.000'liği tercih edersiniz, lakin yeni bir cihazdan bahsediyorsunuz ve gücün/enerjinin aktarımı sırasında da kayıp olacağını unutmayın.

Yani 5 sefer çıkar diye düşünüyorum 30.000'lik versiyonla.

Hocalar 10.000 cihaz var elimde, dökülüyor artık. 20.000 ve 30.000 arası çok fark eder mi? Boyutlar çok fark etmiyor ise, 30.000 alayım kaba değilse. Arada 10.000 gibi ciddi fark var ama yine de, 20.000 olanlardan alabilirim duruma göre.

Zaten ya Spigen ya da Baseus alacağım muhtemelen. Spigen modelinde Samsung hızlı PPS şarj destekliyormuş, bir tek ekstra onu beğendim. Baseus modelinde, dijital ekran olması hoşuma gitti. Star Lord ve Bipow modeline de koymuşlar.

@Simon
@pesimist34
Bence eder. %50 daha fazla kapasiteye sahip olursun.

@Simon @pesimist34 @Eagles
Bana da 20.000 mAh'lık bir powerbank lazım. Baseus Star Lord 22.5W ile Spigen 30W arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Telefon: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (67W hızlı şarj destekliyor. Spigen 45W kablolu şarj aleti max. 25W ile şarj edebiliyor. 50-60dkda batarya doluyor. Bu hız benim için yeterli.)
Batarya:5000 mAh (15 Aylık)
Accubattery'e göre batarya kapasitesi tahmini 4239mAh

Baseus:

Spigen:

Bana da 20.000 mAh'lık bir powerbank lazım. Baseus Star Lord 22.5W ile Spigen 30W arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Telefon: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (67W hızlı şarj destekliyor. Spigen 45W kablolu şarj aleti max. 25W ile şarj edebiliyor. 50-60dkda batarya doluyor. Bu hız benim için yeterli.)

Baseus:

Spigen:
Ben Baseus alirdim sanirim.

Bana da 20.000 MAh'lık bir powerbank lazım. Baseus star lord 22.5W ile Spigen 30W arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Telefon: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (67W hızlı şarj destekliyor. Spigen 45W kablolu şarj aleti Max. 25W ile şarj edebiliyor. 50-60dakikada batarya doluyor. Bu hız benim için yeterli.)
Batarya: 5000 mAh (15 aylık)
Accubattery'e göre batarya kapasitesi tahmini 4239MAH.

Baseus:

Spigen:

Ben henüz alamadım hocam. Spigen kalitesi de bilinen bir gerçek. Tabii Baseus özellikle star lord serisi çok övülüyor. Sadece yorumlarda 2022-2023 üretimi gidenler olmuş, ne kadar yeni üretim o kadar iyidir. Üretim tarihi yazıyormuş Baseus markasında. Ona dikkat edin alınca. Pillerin beklemesi, çok iyi değil uzun yıllar.

Ben henüz alamadım hocam. Spigen kalitesi de bilinen bir gerçek. Tabii Baseus özellikle star lord serisi çok övülüyor. Sadece yorumlarda 2022-2023 üretimi gidenler olmuş, ne kadar yeni üretim o kadar iyidir. Üretim tarihi yazıyormuş Baseus markasında. Ona dikkat edin alınca. Pillerin beklemesi, çok iyi değil uzun yıllar.
Peki 2025 üretimi var mı bu ürünün? Ve diyelim eski üretim geldi. İade edebiliyor muyuz?

Onu bilemiyorum hocam. Gelince bakmanız lazım. Kolay iade var, içinize sinmez ise öylece geri iade edebilirsiniz.

Baseus:

Spigen:
Merhabalar, hangisini satın aldınız ve memnun musunuz?