Spigen 30.000 mAh powerbank nasıldır?

Hocam o halde ya benim gönderdiğim üründen çiftleme yapacaksınız 40.000'lik gibi, ya da @Simon hocamın önerdiği cihazı alacaksınız. Muhtemelen 30.000'liği tercih edersiniz, lakin yeni bir cihazdan bahsediyorsunuz ve gücün/enerjinin aktarımı sırasında da kayıp olacağını unutmayın.

Yani 5 sefer çıkar diye düşünüyorum 30.000'lik versiyonla.

Bence eder. %50 daha fazla kapasiteye sahip olursun.

@Simon @pesimist34 @Eagles
Bana da 20.000 mAh'lık bir powerbank lazım. Baseus Star Lord 22.5W ile Spigen 30W arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Telefon: Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (67W hızlı şarj destekliyor. Spigen 45W kablolu şarj aleti max. 25W ile şarj edebiliyor. 50-60dkda batarya doluyor. Bu hız benim için yeterli.)
Batarya:5000 mAh (15 Aylık)
Accubattery'e göre batarya kapasitesi tahmini 4239mAh

Baseus:

Spigen:

Ben Baseus alirdim sanirim.

Ben henüz alamadım hocam. Spigen kalitesi de bilinen bir gerçek. Tabii Baseus özellikle star lord serisi çok övülüyor. Sadece yorumlarda 2022-2023 üretimi gidenler olmuş, ne kadar yeni üretim o kadar iyidir. Üretim tarihi yazıyormuş Baseus markasında. Ona dikkat edin alınca. Pillerin beklemesi, çok iyi değil uzun yıllar.

Peki 2025 üretimi var mı bu ürünün? Ve diyelim eski üretim geldi. İade edebiliyor muyuz?

Onu bilemiyorum hocam. Gelince bakmanız lazım. Kolay iade var, içinize sinmez ise öylece geri iade edebilirsiniz.
Merhabalar, hangisini satın aldınız ve memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…