Diğer firmalara göre inanılmaz ucuz. Ucuzda değil, inanılmaz ucuz. Bu kadar ucuz olması şüphelendirmiyor değil.

Spigen dedigimiz marka kuresel capta oldukca buyuk zaten. Turkiye pazarinda surumden kazanma yolunu tercih etmisler iste. Adaptorlerine koydugu sertifikalar ortada, bunlari oyle kafasina gore koyamiyor. En pasitinden PPS icin Samsung ile anlasmasi lazim. Her marka gecirmeye calistigi icin bu yolu tercih etmeyen markalar ayipli mal satiyormus gibi geliyor maalesef.

Diğer firmalara göre inanılmaz ucuz. Ucuzda değil, inanılmaz ucuz. Bu kadar ucuz olması şüphelendirmiyor değil.
İş yerinde bulundurmak için ucuz olsun diye bir tane Spigen adaptör aldım ve aylardır sorunsuz, işte olduğum her gün şarj ediyorum. Hızı falan da gayet güzel. Isınma da yapmıyor. Spigen’in ürünlerini genel olarak seviyorum. Kılıfları da çok sağlam oluyor.

İş yerinde bulundurmak için ucuz olsun diye bir tane Spigen adaptör aldım ve aylardır sorunsuz, işte olduğum her gün şarj ediyorum. Hızı falan da gayet güzel. Isınma da yapmıyor. Spigen'in ürünlerini genel olarak seviyorum. Kılıfları da çok sağlam oluyor.

Bu kadar ucuz olması bana göre normal değil. Elimizde patlamaz umarım :D bende de var ucuz diye aldımda sorun oluşmaz umarım.
Hem maliyeti ne kadarki bunun? 299 TL'den ucuzsa diğer firmalar nedem bu kadar pahalıya satılıyor denilir. Garip.

Bu kadar ucuz olması bana göre normal değil. Elimizde patlamaz umarım :D bende de var ucuz diye aldımda sorun oluşmaz umarım.
Hem maliyeti ne kadarki bunun? 299 TL'den ucuzsa diğer firmalar nedem bu kadar pahalıya satılıyor denilir. Garip.
Marka algısı tamamen… Büyük markalar maliyete göre fiyatlandırma yapmıyor, imaja göre fiyat çekiyor.

GaN teknolojisi oldugu icin bu isiyi tolere edebiliyor cihazlar. O sayede yuksek Watt'li adaptorlerin boyutlarini kucultebiliyorlar zaten. Bu tarz GaN adaptorlerin hepsi isiniyor.

Spigen'in 3 farklı model adaptörünü aldım. İkisi aktif olarak kullanılıyor. 35W olanı kendim kullanıyorum 20W iPhone şarjı için şarj hızı iyi, telefon ısınmıyor ama adaptör aşırı ısınıyor. 35 watt olan ikili kullanım için sözde ama iki tane bağladığınızda şarj hızı çok düşüyor. ACH05145 yazınca çıkan model.

En güzeli 30W olan modeli aldıklarımdan modeli ACH08448 olan. Çok ısınmıyor ve tek cihaz bağlayacaksanız daha mantıklı oluyor sanki. Küçük 20W model aldım ama daha denemedim oda ACH02070 model numaralı.