Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Çok iyi fiyat sadece tek Type C olmasaydı keşke.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben geçen sene bunu alıp iade etmiştim, tahmin edilenden çok daha büyük ve kaba bir ürün çünkü.
Oturum açmadan önce fiyat normal 499 TL.
Oturum açtıktan sonra fiyat 599 TL.
Sepette 524 TL.
İade etmekle hata yapmışsınız. Fiyat işini çözersem 3 tane alacağım.
Oturum açtıktan sonra fiyat 599 TL.
Sepette 524 TL.
Ben geçen sene bunu alıp iade etmiştim, tahmin edilenden çok daha büyük ve kaba bir ürün çünkü.
İade etmekle hata yapmışsınız. Fiyat işini çözersem 3 tane alacağım.
Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Akım Korumalı PD 3.0 Protokol Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Akım Korumalı PD 3.0 Protokol Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
İşlem tamam sipariş verildi.Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Akım Korumalı PD 3.0 Protokol Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Akım Korumalı PD 3.0 Protokol Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Bold Pilot
Uzman
Bende Redmi Note 13 Pro 5G var, 67w destekliyor sanırım bunu alsam hızlı şarj etmez mi yani?
Bundan 4 tane almıştım 2'si bozuldu uzun ömürlük değil pek.
O da senin şansına, ilk çıktığı zaman aldım, 3 kişi 3 farklı telefon için kullanıyoruz, tekrar sipariş geçtim.
Ende Redmi Note 13 Pro 5G var, 67W destekliyor sanırım bunu alsam hızlı şarj etmez mi yani?
Hızlı şarj eder, süper hızlı şarj etmeyebilir, ya da sizin telefonda Turbo şarj mı ne yazıyorsa o yazmayabilir, o şekilde diyeyim.