Bende de bu markanın tutkusu var, anahtarlığını ve çantasını bile kullanıyorum. Şarj aleti, lens koruma, tablet kılıfı, karabina, akla ne gelirse. Sadece bir ürününü tavsiye etmem, o da Spigen kalitesine yakışmayan dokunmatik kale midir, bizzat kullanıyorum çünkü. Bu şarj aleti alınır mı? Kesinlikle alınır, Spigen kalitedir, tavsiye ederim.
Apple bunu kıskandı, aksini iddia etmiyorum Spigen mal varlığını görmek istedim 6-7 çeşit ürününü aynı şekilde kullanıyorum. Sadece 5 çeşit adaptörü var, yurt dışı seyahat kitini çok sevdim, günlük kullanıyorum.
Apple bunu kıskandı, aksini iddia etmiyorum Spigen mal varlığını görmek istedim 6-7 çeşit ürününü aynı şekilde kullanıyorum. Sadece 5 çeşit adaptörü var, yurt dışı seyahat kitini çok sevdim, günlük kullanıyorum.
Bende de bu markanın tutkusu var, anahtarlığını ve çantasını bile kullanıyorum. Şarj aleti, lens koruma, tablet kılıfı, karabina, akla ne gelirse. Sadece bir ürününü tavsiye etmem, o da Spigen kalitesine yakışmayan dokunmatik kalemidir, bizzat kullanıyorum çünkü. Bu şarj aleti alınır mı? Kesinlikle alınır, Spigen kalitedir, tavsiye ederim.