Bende de bu markanın tutkusu var, anahtarlığını ve çantasını bile kullanıyorum. Şarj aleti, lens koruma, tablet kılıfı, karabina, akla ne gelirse. Sadece bir ürününü tavsiye etmem, o da Spigen kalitesine yakışmayan dokunmatik kale midir, bizzat kullanıyorum çünkü. Bu şarj aleti alınır mı? Kesinlikle alınır, Spigen kalitedir, tavsiye ederim.

Abart abart :rofl: (ciddiye alma takılıyorum @michaelscofield )

Hocam, neden abartayım? Buz dağının görünen kısmını göstereyim öyleyse. Ben basit adamım, ispatlarım. 😂

Bu sadece bir kısmı, aramızda öyle bir tutku var.

Ekran görüntüsü 2026-05-13 231307.webp

Ekran görüntüsü 2026-05-13 231318.webp

Ekran görüntüsü 2026-05-13 231506.webp

Ekran görüntüsü 2026-05-13 231713.webp

Ekran görüntüsü 2026-05-13 231743.webp

Son düzenleme:
Hocam, neden abartayım? Buz dağının görünen kısmını göstereyim öyleyse. Ben basit adamım, ispatlarım.

Apple bunu kıskandı, aksini iddia etmiyorum Spigen mal varlığını görmek istedim :rofl: 6-7 çeşit ürününü aynı şekilde kullanıyorum. Sadece 5 çeşit adaptörü var, yurt dışı seyahat kitini çok sevdim, günlük kullanıyorum.

Apple bunu kıskandı, aksini iddia etmiyorum Spigen mal varlığını görmek istedim :rofl: 6-7 çeşit ürününü aynı şekilde kullanıyorum. Sadece 5 çeşit adaptörü var, yurt dışı seyahat kitini çok sevdim, günlük kullanıyorum.

Hepsini atsam sayfa kasar, sadece biraz ucundan gösterdim. 😂

Bende de bu markanın tutkusu var, anahtarlığını ve çantasını bile kullanıyorum. Şarj aleti, lens koruma, tablet kılıfı, karabina, akla ne gelirse. Sadece bir ürününü tavsiye etmem, o da Spigen kalitesine yakışmayan dokunmatik kalemidir, bizzat kullanıyorum çünkü. Bu şarj aleti alınır mı? Kesinlikle alınır, Spigen kalitedir, tavsiye ederim.
bende de spigen fanboyluğu var 6-7 adaptörüm vardır her indirime girdiğinde alıyordum. Hiç sorunla karşılaşmadım öneririm.