JacKs

Başarılı
Son düzenleyen: Moderatör:
Ez fit olan model açılara göre, yandan biri telefonunuzu izlemesin diye ekstra katman var. Baktığı zaman telefon içeriğini göremez. Ez fit olanda.

Pro olanda bu özellik yok, toplu taşımada vs yanda oturan kişi telefonunuzda ne yaptığınızı görebilir. Öyle bir özellik yok.

İkisi de aynı Spigen kalitesi tabii. Birinin telefonunuza bakmasından rahatsız oluyorsanız, ez fit olanı tercih edin.

Ek olarak Pro modeli içinden 1 tane çıkıyor, ez fit 2 adet çıkıyor. @JacKs
Bilği için sağ olun ama anneme aldığım için biliyorum. Pro modelinde de hayalet ekran var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilği için sağ olun ama anneme aldığım için biliyorum. Pro modelinde de hayalet ekran var.

Onu ben karıştırmışım haklısın. Aralarında majör fark yok gibi adet dışında gözüken. Teknolojiler bile aynı.

O yüzden ez fit o yönden hala mantıklı. Tanesi 650 liraya geliyor şayet. Ben onu alırdım, bir tane de yedek olur önlem amaçlı. Aynı fiyata 2 ürün almak çok daha mantıklı.

Pro modelinden 1 adet çıktı değil mi içerisinden?

Onu ben karıştırmışım haklısın. Aralarında majör fark yok gibi adet dışında gözüken. Teknolojiler bile aynı.

O yüzden ez fit o yönden hala mantıklı. Tanesi 650 liraya geliyor şayet. Ben onu alırdım, bir tane de yedek olur önlem amaçlı. Aynı fiyata 2 ürün almak çok daha mantıklı.

Pro modelinden 1 adet çıktı değil mi içerisinden?

Evet 1 adet cıktı.