NiqhTmaRe

Başarılı
Yazılımı kurdum ve normal kurulumdan devam ettim. Discord açıldı bunda bir sorun yok ancak kullanmaya başladıktan bir süre sonra 10 dk'lık zaman diliminde Discord tekrar gitti. 2. kurulumu yaptım bu sefer 30 dk gibi bir süre sorun yaşamadım ve ardından tekrar Discord gitti. Bir süre sonra aniden Discord'un gitmesini çözemedim.

@Recep Baltaş bu konuyla alakalı bilginiz var mı Recep Bey?

ByeDPI ST ve ByeDPI DLL kurulum metodlarını da denemenizi tavsiye ederim. Bahsettiğim yöntemlerin kurulumları için butonlara tıkladığınızda, otomatik olarak diğer yöntemlerin yaptığı değişiklikler eski haline getirilip ilgili yöntemin kurulumu gerçekleştiriliyor. Yani butona tıklamak dışında yapmanız gereken bir işlem yok.
Bahsettiğiniz yöntemlerde sorununuzu çözmek isterseniz, Program Files\SplitWire-Turkey\logs klasöründeki .log dosyalarını da raporunuza ekleyerek https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey/issues sayfasından bir hata bildiriminde bulunabilirsiniz. Daha kolay yardımcı olurum.

Her şeyi sildim ve sıfırdan kurdum. İlk önce ByeDPI ST kurulumunu yaptım maalesef Discord çalışmadı. Sonrasında DLL olan versiyonu seçtim ancak oda Discord update ediliyor ekranında sürekli döndü ve açılmadı. Şimdi Alternatif kurulumu çalıştırdım Discordu açtım ve deniyorum. Tekrar kopma sorunu yaşarsam dosyaları verdiğiniz bağlantıdan size ileteceğim.

An itibariyle tekrar sorunu yaşadım. Dosyaları Github üzerinden gönderdim. @cagritaskn

Son düzenleme:
Her şeyi sildim ve sıfırdan kurdum. İlk önce byedpı st kurulumunu yaptım maalesef Discord çalışmadı. Sonrasında DLL olan versiyonu seçtim ancak oda Discord Update ediliyor ekranında sürekli döndü ve açılmadı. Şimdi alternatif kurulumu çalıştırdım Discord'u açtım ve deniyorum. Tekrar kopma sorunu yaşarsam dosyaları verdiğiniz bağlantıdan size ileteceğim.

An itibarıyla tekrar sorunu yaşadım. Dosyaları GitHub üzerinden gönderdim. @cagritaskn

Bu sorunu şu an bende yaşıyorum bugün girebiliyordum ama akşam giremedim sabah girebilmiştim.

Bu sorunu şu an bende yaşıyorum bugün girebiliyordum ama akşam giremedim sabah girebilmiştim.
Sorunu çözdük. WireSock hizmetini periyodik aralıklarla yenileyen yeni ve ufak bir hizmet kurulumu ile çözüme ulaştık. Ancak bu güncellemeyi SplitWire-Turkey'e Zapret'i de entegre ettikten sonra paylaşacağım. Takipte kalabilirsiniz.

Hocam geciktiği için üzgünüm. Yüksek lisans sınav ve mülakatlarıyla uğraşıyordum.
Ancak bomba gibi geliyoruz yarın ya da ertesi gün sürüm 1.5 yayında.
Hem sizin sorunuzun çözümü hem de birçok yeni iyileştirme ve yöntem programa eklendi.

Dosya Ekleri

• sw1.5.webp
    sw1.5.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleme:
Yeni gelen güncelleme ile tekrar kurulum yapmış olmama rağmen maalesef aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum, konu ile ilgili çözüm önerisi var mıdır?

Tek tek bütün kurulumları denedim
-Alternatif
-Bydpi split tunneling.
-Zapret
-GoodbyeDPI

Yeni gelen güncelleme ile tekrar kurulum yapmış olmama rağmen maalesef aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum, konu ile ilgili çözüm önerisi var mıdır?

Tek tek bütün kurulumları denedim
-Alternatif
-Bydpi split tunneling.
-Zapret
-GoodbyeDPI
Dilerseniz Program Files/SplitWire-Turkey/logs klasöründe bulunan log dosyalarını da ekleyerek https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey/issues adresinden bir hata raporu oluşturun. Yardımcı olayım.