gorko Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 77 Beğeniler 62 16 Ağustos 2025 #1 Merhaba, splitwire-turkey indirmiştim uygulamalar açılıyor fakat Discord'un ve Roblox'un sitesi neden açılmıyor? Oyun içerisinde sunucular gibi kısımlarda açılmıyor bu yüzden dolayı.
Merhaba, splitwire-turkey indirmiştim uygulamalar açılıyor fakat Discord'un ve Roblox'un sitesi neden açılmıyor? Oyun içerisinde sunucular gibi kısımlarda açılmıyor bu yüzden dolayı.
Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 16 Ağustos 2025 #2 Sadece Discord uygulamasında çalışan bir VPN olduğu için çalışmıyordur.
KS KS gorko Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 77 Beğeniler 62 16 Ağustos 2025 #3 Kenshi dedi: Sadece Discord uygulamasında çalışan bir VPN olduğu için çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... Roblox normalde açılıyor o yüzden merak etmiştim. Eğer yoksa bile sitelere erişebilmek çok güzel olur.
Kenshi dedi: Sadece Discord uygulamasında çalışan bir VPN olduğu için çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... Roblox normalde açılıyor o yüzden merak etmiştim. Eğer yoksa bile sitelere erişebilmek çok güzel olur.
Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 16 Ağustos 2025 #4 gorko dedi: Roblox normalde açılıyor o yüzden merak etmiştim. Eğer yoksa bile sitelere erişebilmek çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Onun yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz.
gorko dedi: Roblox normalde açılıyor o yüzden merak etmiştim. Eğer yoksa bile sitelere erişebilmek çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Onun yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz.
KS KS gorko Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 77 Beğeniler 62 16 Ağustos 2025 #5 Kenshi dedi: Onun yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anti-Virüs'ü kapatmam gerekiyor uğraştırıcı oluyor. Ayrıca Roblox açılmıyor GoodbyeDPI ile.
Kenshi dedi: Onun yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anti-Virüs'ü kapatmam gerekiyor uğraştırıcı oluyor. Ayrıca Roblox açılmıyor GoodbyeDPI ile.
Kenshi Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 319 Çözümler 11 Beğeniler 140 16 Ağustos 2025 #6 gorko dedi: Anti-Virüs'ü kapatmam gerekiyor uğraştırıcı oluyor. Ayrıca Roblox açılmıyor GoodbyeDPI ile. Genişletmek için tıkla... Bende ikisi de yaşanmadı kullanırken.
gorko dedi: Anti-Virüs'ü kapatmam gerekiyor uğraştırıcı oluyor. Ayrıca Roblox açılmıyor GoodbyeDPI ile. Genişletmek için tıkla... Bende ikisi de yaşanmadı kullanırken.
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 985 Çözümler 38 Beğeniler 1.788 17 Ağustos 2025 #7 Discord uygulamasını spesifik olarak split ettiği için açılmıyor, basitçe sebebi budur.
KS KS gorko Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 77 Beğeniler 62 17 Ağustos 2025 #8 Mert dedi: Discord uygulamasını spesifik olarak split ettiği için açılmıyor, basitçe sebebi budur. Genişletmek için tıkla... Discord'un uygulaması açılıyor?
Mert dedi: Discord uygulamasını spesifik olarak split ettiği için açılmıyor, basitçe sebebi budur. Genişletmek için tıkla... Discord'un uygulaması açılıyor?
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 985 Çözümler 38 Beğeniler 1.788 17 Ağustos 2025 #9 gorko dedi: Discord'un uygulaması açılıyor? Genişletmek için tıkla... Tamam, sistemde Discord.exe uygulamasını yönlendirme kuralı olduğu için açılıyor zaten.
gorko dedi: Discord'un uygulaması açılıyor? Genişletmek için tıkla... Tamam, sistemde Discord.exe uygulamasını yönlendirme kuralı olduğu için açılıyor zaten.
KS KS gorko Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 77 Beğeniler 62 17 Ağustos 2025 #10 Mert dedi: Tamam, sistemde Discord.exe uygulamasını yönlendirme kuralı olduğu için açılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... URL için aynısını yapamaz mıyım?
Mert dedi: Tamam, sistemde Discord.exe uygulamasını yönlendirme kuralı olduğu için açılıyor zaten. Genişletmek için tıkla... URL için aynısını yapamaz mıyım?