Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Spor salonları bu şekilde yolunu buluyor zaten. Eğer düzgün bir yer olsaydı henüz 1 saat geçtiği için memnuniyet adına iade edebilirlerdi ama genelde etmezler.
Yarın hukuk yolu ile almaya çalışacağım.
Eğer merak edeniniz varsa avukat yolu ile geri aldım.
Elma ısıran
Üstün
Başka şehre mi gideceksin? Eğer bu denli bir sebebin yoksa kolay yoldan iade edeceklerini sanmıyorum. THH ile uğraşırsın biraz.
Ryujin
Uzman
Başka şehre mi gideceksin? Eğer bu denli bir sebebin yoksa kolay yoldan iade edeceklerini sanmıyorum. THH ile uğraşırsın biraz.
Evet başka bir yere gideceğim aslında gideceğim üniversitenin ilçesinde oturuyorum. Normalde gidiş geliş yapacaktım ama ailevi nedenlerden dolayı yurtta kalacağım onun için iptal ettirmek istiyorum yarın son kez konuşacağım büyük ihtimalle veya avukat ile gitmeyi planlıyorum.
Ryujin
Uzman
Spor salonları bu şekilde yolunu buluyor zaten. Eğer düzgün bir yer olsaydı henüz 1 saat geçtiği için memnuniyet adına iade edebilirlerdi ama genelde etmezler.
Yarın hukuk yolu ile almaya çalışacağım.
Eğer merak edeniniz varsa avukat yolu ile geri aldım.
Son düzenleme:
Thanos
Üstün
1 saat geçmiş dostum, biraz abartıyorsun sanki?Çoğu spor salonunda öyledir, adam seni boşuna mı 6 aylık üye yapıyor. (Tek aydan daha ucuza veriyor, müşteri 2.ayda iade istesin o zaman, ee adamın hakkı ne olacak?)
Senin hatan üye olmadan önce 1 saat spor yapmak için izin istememen.
Hani şimdi 3-5 kişi gelir şöyle böyle falan der, ben baştan söyleyeyim spor salonunda olay budur.