Makaleler
5
Yer
Winterfell
Şu şekil heveslenip evde yapmak için bir program hazırladım basit bir şekilde. 3 gündür falan yapıyorum ama triceps kısmında acayip ağrı var. Yani hamlamaktan dolayı mi, yoksa ne bileyim damarlara bir şey olduğundan mi, emin olamadım. Bu ağrılar normal mi? Elmas şınav falan da çekmiyorum hani.

17630345172037577857700306117751.webp

Mekik 12 tekrar bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk spor yapışımdan sonra sabah yataktan kalkamamıştım. 2 gün boyunca yatakta uzanmıştım her yerim ağrıyordu, okula gitmemiştim. Elimi bile kaldıramıyordum. normal.

Görseli yakından göremediğim (yüklenmedigi) için plana yorum yapmayacağım. Doğru bir şekilde yaptığını varsayarsak muhtemelen hamlasmaktan dolayi ağrıyordur.
Ben de 3-4 gündür evde spor yapıyorum ve benim de ağıriyor. 1 haftaya kalmaz ağrıların geçer düzelir.

Şu şekil heveslenip evde yapmak için bir program hazırladım basit bir şekilde. 3 gündür falan yapıyorum ama triceps kısmında acayip ağrı var. Yani hamlamaktan dolayı mi, yoksa ne bileyim damarlara bir şey olduğundan mi, emin olamadım. Bu ağrılar normal mi? Elmas şınav falan da çekmiyorum hani.

Eki Görüntüle 201523

Mekik 12 tekrar bu arada.
Normal de yeni başladığın için bence planın çok ideal yani zor gelmedi bana.
Bende uygulayacağım teşekkürler.

Ben ilk şınav mekik başlama rağmen 1 gün yataktan çıkamamıştım el egzersizi de de elimi bandaja almıştım :D