Peynirli yumurta yenilebilir hiç aç değilse eğer. Bol proteinli ve lezzetli.

Normalde kahvaltıda peynir, yumurta, yoğurt yiyorum. En sevdiğim şeyler zaten.

Ne yediğini söyler misin tam da yaşıtız ben de söyleyim.

Kahvaltı: Peynir, yumurta, yoğurt, biber, biraz da ekmek.
Öğle vakti: Okul yemekhanesinde ne çıkarsa, genelde pilav, yoğurt, mandalina veya elma, ve bir ana yemekmi denir ne denir bilmem ama bir şey çıkarıyorlar.
Akşam: Belirli bir şey yok, annem ne yaparsa. Genelde proteini bol olan şeyler oluyor.

Normalde kahvaltıda peynir, yumurta, yoğurt yiyorum. En sevdiğim şeyler zaten.

Kahvaltı: Peynir, yumurta, yoğurt, biber, biraz da ekmek.
Öğle vakti: Okul yemekhanesinde ne çıkarsa, genelde pilav, yoğurt, mandalina veya elma, ve bir ana yemekmi denir ne denir bilmem ama bir şey çıkarıyorlar.
Akşam: Belirli bir şey yok, annem ne yaparsa. Genelde proteini bol olan şeyler oluyor.

Sabah: 2 yarım erimiş peynirli ekmek. Domates, zeytin, çay.
Öğlen: 1 tabak çiğ köfte, 6 tane poğaça, yarım tabak çikolatalı pasta.
Akşam: Yufka ekmek ve 1 tabak dana eti.
Şimdi: Şiştim Beypazarı içiyorum:D.
Şimdi normalde diyet yaptığım için genelde akşam yemem ama bugün et var mış hiç diyeti umursayamadım. 97 idim 93'e kadar düştüm düz hesap 95 yazmıştım.

Sabaha 700 kalori desek, öğlene 1500 falan desek poğaçalar ufaktı çok büyük değildi, akşama da 600 kalori desek 2800 yemişim be. Besili camış:D

Sabah: 2 yarım erimiş peynirli ekmek. Domates, zeytin, çay.
Öğlen: 1 tabak çiğ köfte, 6 tane poğaça, yarım tabak çikolatalı pasta.
Akşam: Yufka ekmek ve 1 tabak dana eti.
Şimdi: Şiştim Beypazarı içiyorum:D.
Şimdi normalde diyet yaptığım için genelde akşam yemem ama bugün et var mış hiç diyeti umursayamadım. 97 idim 93'e kadar düştüm düz hesap 95 yazmıştım.

Sabaha 700 kalori desek, öğlene 1500 falan desek poğaçalar ufaktı çok büyük değildi, akşama da 600 kalori desek 2800 yemişim be. Besili camış:D:

Afiyet hocam. Sanki bir tık şekerli şeyleri seviyor gibisiniz.

Afiyet hocam. Sanki bir tık şekerli şeyleri seviyor gibisiniz.

Ben geçen sene yazın 72 kiloya düştüm. 76 idim. Sabah dediğim peynirli yumurtayı yerim. Gün içi kahvemi içerdim ama minimum 8000 adım ev dışında gezerdim. Öyle bir motivasyon. Öğlen akşam yemezdim. İstisnalar var da. Ama 10. sınıfın ders psikolojisi yüzünden bir ara Nutella kaşıklayacak duruma gelmiştim o halimle 97'ye kadar çıktım. Şu aralar azar azar düşüyorum. 100 kilo olmamak için el mecbur direniyorum.