MyFitnessPal
indir. Kilonu boyunu yaz ve ideal kilonu gir. Oradaki kalori asmamaya calis. Zaten ev yemegi yerken bile loglarsan yediklerini kilo verdigini goreceksin. Ben senin yerinde olsam kendime vucut agirligiyla yapilan bir spor programi bulup onu evde yapip beslenmeme dikkat ederdim. Mesela ben gunde 2300 kalori aliyorum. 2400'e cikarmamaya gayret ediyorum. Tabii ki sakatlik hastalik o su bu oluyor ama genel cerceve boyle.15 seneden fazladir fitness ve cesit cesit sporlar yaptim buna dovus sporlarida dahil. En buyuk tavsiyem. Eger sporu sevmiyorsan ya da useniyorsan ilk basta kalori alimina bir bak.MyFitnessPal
indir. Kilonu boyunu yaz ve ideal kilonu gir. Oradaki kalori asmamaya calis. Zaten ev yemegi yerken bile loglarsan yediklerini kilo verdigini goreceksin. Ben senin yerinde olsam kendime vucut agirligiyla yapilan bir spor programi bulup onu evde yapip beslenmeme dikkat ederdim. Mesela ben gunde 2300 kalori aliyorum. 2400'e cikarmamaya gayret ediyorum. Tabii ki sakatlik hastalik o su bu oluyor ama genel cerceve boyle.
Tesekkur ederim. Aynen oyle, 20'lerimdeyken bu kadar problem degildi ama simdi gunde 2 idman yapsam bile o kaloriye bakmak gerekiyor. Mumkun oldugunca protein agirlikli ve temiz gidalar yemek gerekiyor. Tabi her seferinde insan bu istikrari saglayamiyor ama onemli olan o yola her defasinda geri donmek. Sevgiler ve saygilar.Benim dediğimi yıllar boyu fitnessa giden birisi de dedi. Kalori almak gerçekten önemli bir faktör.
MyFitnessPal indir ve kalori alimini yaz. Cok buyuk rahatlik. Her hafta bir gun belirle ve tartil. Kendine hedef koy ama lutfen kilo vericem diye yarin yokmus gibi zayiflama sonra deri sarkmasi diye bir konu acilsin istemem.Merhaba, 1.79 boyunda 86 kiloyum. Zayıflamak istiyorum fakat spor yapma imkanım yok, ancak yürüyüş falan yapabilirim. Bu şekilde zayıflayabilir miyim?
Aşırı fazla bir kilon yok. O yüzden spor salonuna gidemesen bile evde antrenman yap ki minimum kas kaybet. Onun dışında haftada 3-5 gün spor ve kardiyo tahmini 2,435 kalorini al ve haftalık tartıya çık. İlk hafta seni yanıltabilir çünkü vücudundan ödem atarsın. Kalorileri nasıl paylaştıracağını biliyor musun?Merhaba, 1.79 boyunda 86 kiloyum. Zayıflamak istiyorum fakat spor yapma imkanım yok, ancak yürüyüş falan yapabilirim. Bu şekilde zayıflayabilir miyim?