Beyazıt

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Selam dostlar, iyi sosyaller;

Sporda müzik dinlemekten sıkılmış biri olarak son 2-3 gündür podcast dinliyorum, kişisel gelişim ve psikoloji veya felsefe ile alakalı güzel podcast öneriniz var mı?

Ayrıca podcast dinlemek için uygulama önerirseniz sevinirim.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. 😄

Sporda müzik dinlemekten sıkılmış biri olarak son 2-3 gündür podcast dinliyorum, kişisel gelişim ve psikoloji veya felsefe ile alakalı güzel podcast öneriniz var mı?

Tam olarak podcast sayılmasada ünlü bodybuilderların konuşması ile yapılmış motivasyon videoları var.

Efe Aydal'ın dini konuşmaları dışındaki çoğu konuşmasını beğenirim.
Mesut Çevik GG var, teknolojik gelişmeleri de takip edebilirsiniz ki güldüğüm çok an oluyor.
Dost Kayaoğlu icelemelerini dinleyebilirsin.
Pintipanda ile Orhun Kayaalp'in bir serisi var, oyun üzerine konuşuyorlar genellikle.

Recep Abi'den de podcast niteliğinde videolar bekliyorum; uzun süren, fazla bir kurgu istemeyen ve izlenen içerikler çünkü. Tâbi kanal konseptine ne kadar uyar, tartışılır.

YT Premium ile 144P indirebilirsiniz, arkaplanda da oynuyor. Ayrıca YT Music de avantajı.