Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Öylesine paylaşayım dedim. Hastane, şu bu işlerinden 2-3 hafta gidemedim ama bugün yine 2. ayın 1. günü olarak devam ederek ara bitti.

20250725_184640.webp

Bu arada bu büyüme nasıl? Antrenör çok iyi büyümüşsün dedi ilk aya göre.

Beslenme olarak basmati pirinç + makarna + tavuk + ton balığı + İçim Fit vs. gidiyordum.

22'de uyur, 07'de kalkarım genelde.

Bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almam gereken kaloriyi bilmiyorum açıkçası. Hesap kitap yapmıyorum pek. Sadece evde pişeni yiyorum, ekstra içim fit, ton balığı vs.
hani mikro makro cart curt pek bende yok.

Biraz yapın derim. Şu an gelişiminizin en hızlı olduğunuz dönemlerdesiniz verimi daha da arttıralım ve bu zamanı boşa harcamayalım. Amacınız kilo almak sanırsam. Nomalden 250-300 kalori fazla beslenme ile temiz kilo alabilirsiniz.

Öylesine paylaşayım dedim. Hastane, şu bu işlerinden 2-3 hafta gidemedim ama bugün yine 2. ayın 1. günü olarak devam ederek ara bitti.

Eki Görüntüle 175092

Bu arada bu büyüme nasıl? Antrenör çok iyi büyümüşsün dedi ilk aya göre.

Beslenme olarak basmati pirinç + makarna + tavuk + ton balığı + İçim Fit vs. gidiyordum.

22'de uyur, 07'de kalkarım genelde.

Bu şekilde.
Yağlı değilse 34cm kol 1 aylık biri için baya iyi bence.

Biraz yapın derim. Şu an gelişiminizin en hızlı olduğunuz dönemlerdesiniz verimi daha da arttıralım ve bu zamanı boşa harcamayalım. Amacınız kilo almak sanırsam. Nomalden 250-300 kalori fazla beslenme ile temiz kilo alabilirsiniz.
Yani hocam elimden geldiğince tüketmeye çalışıyorum. Diyetisyenin verdiği beslenme planına uymaya çalışıyorum ve 1 kg aldım. Ve vücudum topladı da. Hani ben öyle çok makro mikro hesabına girmek istemiyorum. Bas, ye, uyu. Yeterlidir diye düşünüyorum.