Deniz744

Başarılı
İnternetten şöyle bir fotoğraf aldım.

1750712573615.webp

Tam işaretlediğim yer eliptik bisiklet yaparken bir anda böyle acıdı. Durmak zorunda kaldım zonkluyordu. Soyunma odasında biraz oturdum, ondan sonra eve geldim devam etmeyip.

Acı geçti ama hala böyle o bölgeye bir baskı uygulayınca acıyor. Kemik yerinden falan çıksa sürekli acırdı. Şu an acı 0, sadece oraya bastırınca veya eğilince acıyor. Nasıl geçer? Kendiliğinden geçer mi?

İnternetten şöyle bir fotoğraf aldım.

Eki Görüntüle 157027

Tam işaretlediğim yer eliptik bisiklet yaparken bir anda böyle acıdı. Durmak zorunda kaldım zonkluyordu. Soyunma odasında biraz oturdum, ondan sonra eve geldim devam etmeyip.

Acı geçti ama hala böyle o bölgeye bir baskı uygulayınca acıyor. Kemik yerinden falan çıksa sürekli acırdı. Şu an acı 0, sadece oraya bastırınca veya eğilince acıyor. Nasıl geçer? Kendiliğinden geçer mi?
Dalga geçmiyorum; acile gidip bir röntgen çektir. Normal kendi branşında doktoru beklerim dersen daha mantıklı ama acıya ne kadar dayanırsın bilemem. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ben de ağırlıklı dips yaptıktan sonra oturunca belimin sağ arka kısmı, latarın omurgaya bağlandığı yerde anlamsız ve felaket acı bir ağrı hissettim. 1 günde geçti. Pek sallamadım. Olabiliyor yani, esnemeyince özellikle yaşanabiliyor.

Doktora görünmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Duzenli spor yapiyor musun yoksa yeni mi basladin? Spor yapmazken birden baslayinca olur, normal. Ama duzenli spor yapiyorken olduysa git doktora.

1 aydır falan düzenli yapıyorum. Bayağı da ısınıktım aslında. Doktora geçmezse giderim.

Söz geçiremedim arkadaşa. Bir şey var mı diye yönlendirmek istedim.

Ne alaka? Sen ciddi bir şey değildir krem sür falan demedin mi?