Tam işaretlediğim yer eliptik bisiklet yaparken bir anda böyle acıdı. Durmak zorunda kaldım zonkluyordu. Soyunma odasında biraz oturdum, ondan sonra eve geldim devam etmeyip.
Acı geçti ama hala böyle o bölgeye bir baskı uygulayınca acıyor. Kemik yerinden falan çıksa sürekli acırdı. Şu an acı 0, sadece oraya bastırınca veya eğilince acıyor. Nasıl geçer? Kendiliğinden geçer mi?
Tam işaretlediğim yer eliptik bisiklet yaparken bir anda böyle acıdı. Durmak zorunda kaldım zonkluyordu. Soyunma odasında biraz oturdum, ondan sonra eve geldim devam etmeyip.
Acı geçti ama hala böyle o bölgeye bir baskı uygulayınca acıyor. Kemik yerinden falan çıksa sürekli acırdı. Şu an acı 0, sadece oraya bastırınca veya eğilince acıyor. Nasıl geçer? Kendiliğinden geçer mi?
Dalga geçmiyorum; acile gidip bir röntgen çektir. Normal kendi branşında doktoru beklerim dersen daha mantıklı ama acıya ne kadar dayanırsın bilemem. Geçmiş olsun.
Dalga geçmiyorum; acile gidip bir röntgen çektir. Normal kendi branşında doktoru beklerim dersen daha mantıklı ama acıya ne kadar dayanırson bilemem. Geçmiş olsun.
Geçen ben de ağırlıklı dips yaptıktan sonra oturunca belimin sağ arka kısmı, latarın omurgaya bağlandığı yerde anlamsız ve felaket acı bir ağrı hissettim. 1 günde geçti. Pek sallamadım. Olabiliyor yani, esnemeyince özellikle yaşanabiliyor.