MP3.

dexter-morgan-dexter-new-blood.gif

Lossless'ı gerçek lossless değil, olsa bile Hi-Res değil. Kalite rakiplerden aşağıda, fiyat rakiplerden yukarıda. En önemlisi sanatçılara doğru dürüst para vermiyor. Gülünç rakamlar veriyor diğer platformlara kıyasla. Kullanmak için bir neden göremiyorum.

YouTube Music en mantıklısı diye düşünüyorum. Zaten YouTube Premium lisansı aldığınız zaman yanında YouTube Music de veriyor. Gayet mantıklı. Ha, ben Premium da almıyorum ama. Brave üzerinden PWA olarak YouTube Music kullandığım için karşıma reklam falan çıkmıyor. Rahat rahat takılıyorum.

YouTube Music en mantıklısı diye düşünüyorum. Zaten YouTube Premium lisansı aldığınız zaman yanında YouTube Music de veriyor. Gayet mantıklı. Ha, ben premium da almıyorum ama. Brave üzerinden pwa olarak YouTube Music kullandığım için karşıma reklam falan çıkmıyor. Rahat rahat takılıyorum.

İlla ben YouTube Music indireceğim diye bir şey de yok, videoları indirip hem çevrimdışı olarak hem de arka planda dinleyebiliyorsunuz.

Yakında pre almayanlara bu radyolarda sürekli araya giren, şarkıyı dinletmeyen elemanlardan koyacaklar. Her müzik başına 3 reklam dinliyorum resmen. Şunu bari yapın da tam olsun:

Mevcut aboneler bu fiyattan mı ödeyecek? Bazı yerlerde zam yese bile yine de aboneliği başlattığı fiyattan çektiğini belirtiyor.