Esenlikler.
Spotify, Apple Music ve YouTube Music arasında tercih yapmaya çalışıyorum. Spotify’a gelen son zamla birlikte diğer seçenekleri de değerlendirmek istedim. Özellikle birden fazla platformu deneyenlerin görüşlerini merak ediyorum.
Ses kalitesi, müzik çeşitliliği ve öneri algoritması benim için önemli. Günlük kullanımda, özellikle Bluetooth kulaklıkla dinlerken ses kalitesi farkı hissediliyor mu? Kayıpsız ses ve Dolby Atmos gibi özellikler tercihinizi etkiliyor mu? Yeni şarkılar keşfetme ve müzik zevkinize uygun öneriler sunma konusunda hangisi daha başarılı? Az bilinen sanatçılar, remixler ve canlı performanslar açısından da kataloglarını nasıl buluyorsunuz?
Bunların yanında arayüz, şarkı sözleri, çevrimdışı dinleme, çalma listelerini düzenleme ve cihazlar arası geçiş konularını da merak ediyorum. Android telefon ve MacBook kullanıyorum; bu iki taraftaki uygulama deneyimi benim için önemli. Pil, internet tüketimi ve karşılaştığınız uygulama sorunlarından da bahsedebilirsiniz. YouTube Premium’un ek avantajlarını da hesaba kattığınızda hangisini daha mantıklı buluyorsunuz?
Kullandığınız platformun sevdiğiniz ve eksik bulduğunuz yönlerini belirterek öneride bulunabilir misiniz? Platform değiştirenler varsa neden geçtiklerini ve sonuçtan memnun kalıp kalmadıklarını da öğrenmek isterim.
İyi sosyaller dilerim.