Şöyle bir fark olabilir, ben genelde PC üzerinden kullanıyorum bunları. Gaming headset ile dinliyorum, telefondan da spor yaparken vesaire açıyorum ama onu da hoparlörde yani. O yüzden fark ediyor olabilir hem algoritma hem de ses kalitesi deneyimi.

Olabilir hocam hoparlörden anlamak zaten daha zor, PC'de de farklı çalışıyor olabilir. Ben telefonda denemiştim sadece.

3'ünü de belli dönem kullandım. Apple Music'i Apple cihazım olmadığı halde kullandım. Ben Apple kadar saçma müzik önerisi olan, pardon öneri demişim, önerisi yok bile. Ben bir istasyon açmışım, devam ettir işte, ettiremiyor. Neleri dinlemişsen ortaya karışık başlatıyor. Ben Massaka filan severim, Massaka dinlerden bir anda Tuna Kiremitçiye döner mi atmosfer? Apple Music'de dönüyor. Apple Music algoritma tarafında da müzik çeşitliliği tarafında çok sığ. Apple tayfa bile kullanmazken ben marjinal gibi kullanmıştım. Sağ olsun, fiyatı uygun da çok eksik. Çevrimdışı çalması var mıydı, yok muydu onu da hatırlamıyorum. Benim telefonun çekim ağı biraz düşük, millet metroda telefonla surf atarken ben atamıyorum. Dolayısıyla Apple Music tarafında müziğin çalmadığı zamanlar, ortasında durduğu zamanları bile hatırlıyorum. Otomatik sansür meselesi var bir de.

Şu net, bu listeye Apple Music'i almam. Ucuz da olsa yok.

YT Music ile Spotify arasında çeşitlilik, YT Music'de uygulama tarafında YT Music sığ biraz. Uygulama içi hoş tasarlanmamış. Algoritma ve müzik önermesi de pek başarılı değil. Maalesef bunlar Spotify ile aynı klasmanda değiller. Tabii YT Music'e bir şans verilebilir. Ne de olsa Spotify yerine alternatif aranıyor.