Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Neden?
Yani yazıyorsa bile X kullanmadığım için devamını göremiyorum.
Çünkü Türkiye para kazanıyor.
DarthGorsoy
Bilgin
İşime gelir. Temelli YouTube Music gecerim. Bir ödeme eksilir.
(!)
Son düzenleyen: Moderatör:
CyHaN_Atalay
Uzman
Bir müzik uygulamasının ne gibi zararı olabilir? YT Music'e tekrar dönmek istemiyorum 
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
YT Music bence şu an en iyi müzik uygulaması. Sosyalleşme özelliğini getirseler rakibi kalmaz. Spotify'ın en büyük artısı sosyalleşme olması. Steam ve Epic farkı gibi bir durum açıkçası. Fakat hem YT hem de YT Music kısmını tek ödeme ile Premium yapmak aşırı iyi olay.İşime gelir. Temelli YouTube Music gecerim. Bir ödeme eksilir.(!)
Bi' ısınamadım gitti ya...
DarthGorsoy
Bilgin
YT Music bence şu an en iyi müzik uygulaması. Sosyalleşme özelliğini getirseler rakibi kalmaz. Spotify'ın en büyük artısı sosyalleşme olması. Steam ve Epic farkı gibi bir durum açıkçası. Fakat hem YT hem de YT Music kısmını tek ödeme ile Premium yapmak aşırı iyi olay.
Bi' ısınamadım gitti ya...
Evet, hem YT Music cok daha açık bir platform. Spotify'da her tür şarkı, müzik yok. Varsa bile teknolar, melodik teknolarin falan remiksleri yok. YT Music bir ton videoyu da müzik olarak kabul ediyor.
Cpt Price
Yetkin
Bugün Spotift'ı kapatan ya da çekilmesine vesile olan aynısını YT için de yapamaz mı?İşime gelir. Temelli YouTube Music gecerim. Bir ödeme eksilir.(!)
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı