BPT Haber paylaştı şimdi.
Detaylar
Kim cevapladı?4 sterlin ödüyordu diye hatırlıyorum. Konu Türkiye'de olması değil öylesine demiştim Apple Music'in bence tek avantajı ses kalitesiydi Spotify onu da yakalar, kayıpsız ses gelirse tabii.Ödediği ücret de dolar üzerindense eğer 500 TL civarı yapıyor aylık. Ödediği ücret hakkında bilginiz var mı?
Kayıpsıza da takılmayın adam SBC veya AAC formatı destekleyen kulaklıkla kayıpsız daha kaliteli diyor, yav 320kbps den sonrasını vermiyor çoğu kulaklık zaten bilmeyen adam 1500 liralık JBL kulaklık ile kayıpsız sesi denediğini sanıyor
emilbreivik
Uzman
4 sterlin ödüyordu diye hatırlıyorum. Konu Türkiye'de olması değil öylesine demiştim Apple Music'in bence tek avantajı ses kalitesiydi Spotify onu da yakalar, kayıpsız ses gelirse tabii.
Fazla. Apple Music'in öğrenci fiyatı 33 TL zaten.
Görkem Say
Üstün
Iddia degil 5 gun once Spotify'dan mail gelmisti zaten 99 TL olacagina dair.
Resmi Spotify X hesabı, çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Görkem Say
Üstün
Resmi Spotify X hesabı, çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
22 Ekim'de gonderdikleri mail. Bireysel 99 olacak yani. Zam yapmadan zam yapamazlar mantiken herhalde.
Bu bir çözüm değil ki, gıda fiyatları artıyor diye de çöpten yemek toplayalım o zaman.
Daha kaliteli ses formatlarını indirip lokalde de playlist yapabilirsiniz diye dedim. Spotify kullanmak hem para verip hem çöpten yemek gibi bir şey (bana göre).
DarthGorsoy
Bilgin
Tekel haline geliyorlar diyordum, gelip bana kızıyorlardı.
Sileli çok oluyor, YouTube Music devam.
isimsizman
Uzman
Youtube Music, Spotify kalitesinde değil. Spotify bir marka, bir kalite. Sırf her yılın sonunda Wrapped'ı için bile kullanılır.Tekel haline geliyorlar diyordum, gelip bana kızıyorlardı.Sileli çok oluyor, YouTube Music devam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet