YT Music, Premium'dan dolayı olsa da alışamadım. Spotify arayüzü vs çok basit geliyor. Deezer ve Apple Music'te denedim ama kullanım kolaylığı ses kalitesinden daha önemli bence.

Apple Music ve Spotify uzun sureler kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki kesinlikle Apple Music ses kalitesi olarak daha iyi. Hem AirPods Pro 2 hem de iPhone kullandigim icin yuksek ihtimal ses kalitesi daha da iyi geldi bana. Ha Apple Music'in tek eksisi sarkilarin Slow veya speedup versiyonlarini bulamiyorsunuz cogu zaman.

Aralarinda en fiyat performansi da YT Music

Apple Music ve Spotify uzun sureler kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki kesinlikle Apple Music ses kalitesi olarak daha iyi. Hem AirPods Pro 2 hem de iPhone kullandigim icin yuksek ihtimal ses kalitesi daha da iyi geldi bana. Ha Apple Music'in tek eksisi sarkilarin Slow veya speedup versiyonlarini bulamiyorsunuz cogu zaman.

Aralarinda en fiyat performansi da YT Music.

O yüzden değil her cihazda Music daha iyi. Spotify para yakmamak için kötü çalıyor sesi. En çok kişinin kullandığı platform olduğu için daha çok playlist vs. ile de kullanılıyor ancakonun için de Tune my musicvar ama uğraştırıcı.