Merhaba arkadaşlar, bugün size 4 büyük müzik platformundan birini önereceğim.
Apple Music: 90 TL'ye en iyi 2. ses kalitesi. Kolay arayüz. iPhone'da daha avantajlı arayüz.
YouTube Music: 90 TL'ye en kötü ses kalitesi. Karmaşık arayüz. Her cihazda aynı arayüz.
Spotify: 100 TL'ye 3. sırada ortalama ses kalitesi. Kolay arayüz. Her cihazda aynı arayüz.
Deezer: 80 TL'ye en iyi ses kalitesi. Karmaşık arayüz. Her cihazda aynı arayüz.
Apple Music varken diğerlerine bakmam. En iyi ses kalitesi Apple Music'te. Deezer değil de Tidal veya Qobuz olması lazım Apple Music'i geçebilmesi için.
Apple Music varken diğerlerine bakmam. En iyi ses kalitesi Apple Music'te. Deezer değil de Tidal veya qobuz olması lazım Apple Music'i geçebilmesi için.
YT Music'in arayüzünü Spotify'a göre daha çok beğeniyorum. Evet, biraz karmaşa var lakin çalma sırasını kafanızın estiği gibi düzenleyebiliyorsunuz. Spotify'da çalınan parçadan önce ki çalınmış parçaları göremiyorsunuz, şarkıyı bir önce ki parçaya atlatmanız lazım. YT Music'te istersen listenin en başına rastgele şarkılar koyup tekrardan başlat.
YT Music'in arayüzünü Spotify'a göre daha çok beğeniyorum. Evet, biraz karmaşa var lakin çalma sırasını kafanızın estiği gibi düzenleyebiliyorsunuz. Spotify'da çalınan parçadan önce ki çalınmış parçaları göremiyorsunuz, şarkıyı bir önce ki parçaya atlatmanız lazım. YT Music'te istersen listenin en başına rastgele şarkılar koyup tekrardan başlat.
Öğrenci olduğum için Spotify'a 55TL veriyorum dolayısıyla benim için en iyisi Spotify. Öğrenci olmasaydım YouTube'dan devam ederdim, hem YouTube Premium da var.
Apple Music için en iyi formatda kablolu kulaklık lazım ama Deezer'daki verimi kablosuz kulaklık ile rahat şekilde alabilirsiniz bu onu daha iyi kılar ama kablolu kulaklık ise (stüdyo kalitesinde verebilen) işler değişir.
Öğrenci olduğum için Spotify'a 55TL veriyorum dolayısıyla benim için en iyisi Spotify. Öğrenci olmasaydım YouTube'dan devam ederdim, hem YouTube Premium da var.