isot_tozu 2

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, bugün size 4 büyük müzik platformundan birini önereceğim.
Apple Music: 90 TL'ye en iyi 2. ses kalitesi. Kolay arayüz. iPhone'da daha avantajlı arayüz.
YouTube Music: 90 TL'ye en kötü ses kalitesi. Karmaşık arayüz. Her cihazda aynı arayüz.
Spotify: 100 TL'ye 3. sırada ortalama ses kalitesi. Kolay arayüz. Her cihazda aynı arayüz.
Deezer: 80 TL'ye en iyi ses kalitesi. Karmaşık arayüz. Her cihazda aynı arayüz.

Sizce hangisi daha tercih edilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
YT Music'in arayüzünü Spotify'a göre daha çok beğeniyorum. Evet, biraz karmaşa var lakin çalma sırasını kafanızın estiği gibi düzenleyebiliyorsunuz. Spotify'da çalınan parçadan önce ki çalınmış parçaları göremiyorsunuz, şarkıyı bir önce ki parçaya atlatmanız lazım. YT Music'te istersen listenin en başına rastgele şarkılar koyup tekrardan başlat.

YT Music'in arayüzünü Spotify'a göre daha çok beğeniyorum. Evet, biraz karmaşa var lakin çalma sırasını kafanızın estiği gibi düzenleyebiliyorsunuz. Spotify'da çalınan parçadan önce ki çalınmış parçaları göremiyorsunuz, şarkıyı bir önce ki parçaya atlatmanız lazım. YT Music'te istersen listenin en başına rastgele şarkılar koyup tekrardan başlat.

Aynı şey premium Spotify'da var ama paralı yani YouTube Music'deki gibi bedava değil.

Öğrenci olduğum için Spotify'a 55TL veriyorum dolayısıyla benim için en iyisi Spotify. Öğrenci olmasaydım YouTube'dan devam ederdim, hem YouTube Premium da var.

Nerede? Deezer'in ses çözünürlüğü maksimum 16-bit/44.1 KHz FLAC destekliyor. Apple Music'in çözünürlüğü ise 24-bit / 192 KHz alac desteklemekte.

Apple Music için en iyi formatda kablolu kulaklık lazım ama Deezer'daki verimi kablosuz kulaklık ile rahat şekilde alabilirsiniz bu onu daha iyi kılar ama kablolu kulaklık ise (stüdyo kalitesinde verebilen) işler değişir.

Öğrenci olduğum için Spotify'a 55TL veriyorum dolayısıyla benim için en iyisi Spotify.

Apple Music öğrenci şu anda 50 TL.

Normalde YT Music kullanıyordum fakat şarkı öneri algoritması olarak Spotify'ı çok başarılı buluyorum. Son 3 aydır Spotify kullanıyorum.

Öğrenci olduğum için Spotify'a 55TL veriyorum dolayısıyla benim için en iyisi Spotify. Öğrenci olmasaydım YouTube'dan devam ederdim, hem YouTube Premium da var.
YT Music'te öğrenciye 50TL.