YouTube bana daha kolay geliyor ve daha güzel Spofity'a bir türlü alışamadım.
YouTube'da özellikle eski şarkıları videoya eklerken nedense stereo sesi monoya çeviriyorlar. Öyle müzik yayınları çok... Ama saçmalık. Oysa Deezer, Spotify gibi yerlere direkt stereo export ekliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ikisini de kullanıyorum. Çok YouTube kullanıyorsanız YouTube Premium iyidir.
Şu firmaların, ülkelerin ekonomik durumlarına ve ülke geneli insanların ortalama fiyat taleplerine göre fiyatlandırma yapmaları gerekiyor. Discord, YouTube ve Disney+ bunlara sahip mesela ama fiyatlar hala yüksek. Ancak ne yazık ki, aynı zamanda ülkeye özel fiyatlandırma politikasına sahip olmayan hala birçok şirket var. Buna ek olarak, Google Play'den indirip oynadığımız tüm mobil oyunlara, ülkesel fiyatlandırma gelmek zorunda. Ben en basit oyunda (Pirate Kings mesela) bile en ucuz satılan şeyin 80-100 TL olduğunu, en pahalı şeyin ise 1800 TL'ye satıldığını görüyorum. Oyun içi 1800 TL değerinde olan şeyi ben, sadece 1-2 ay sabredip biriktirip zaten elde ettim. Bu fiyatlar insanlım babına uyan fiyatlar değil. Kesinlikle bu duruma el atılmalı. Google şirketi, bütün mobil oyunlardaki fiyatları denetlemeli ve ülkeye göre fiyatlandırma politikasını tüm mobil oyun şirketlerine zorunlu kılmalıdır.

YouTube Premium sadece reklamları kesmekle kalmayıp, Premium üyelerinin izlediği kanallara da reklam parası kadar olmasa da belli bir ödeme yapıyor.

Zam gelmesine pek şaşırmamak lazım.
Peki ya YouTube dışında dediğim diğer şeyler ne olacak? Ayrıca Streamable video platformunda fiyatlar bize göre çok yüksek.

Peki ya YouTube dışında dediğim diğer şeyler ne olacak?
Discord Nitro zaten yerel fiyatlandırmada.

1703260440524.webp

1703260452386.webp