Şakası bir yana zaman içinde özellik kazansa hala çok işe yarar fakat şu anda mikroservis ve backend yazmak dışında pek bir işlevi yok :/Ben kullandım, güzel dil. Dünya'da şu an en çok kullanılan dil. Yıllardır en çok kullanılanlardan, GC var, he he.
Not, şakasına takılıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Kotlin varya, Java bildiğimde beraber güzel gidiyor. Java'da çok kütüphane var, çok da community desteği var.Şakası bir yana zaman içinde özellik kazansa hala çok işe yarar fakat şu anda mikroservis ve backend yazmak dışında pek bir işlevi yok :/
O sizin dediğiniz Maven ve Gradle hocam. Amaçları bağımlılık yönetimi ve build otomasyonu.Spring, Make veya Cmake gibi bir derleme yöneticisi değil mi? Java için başkaları da var bildiğim kadar. Yanılıyorsam düzeltin.
Spring Framework mü oluyor?O sizin dediğiniz Maven ve Gradle hocam. Amaçları bağımlılık yönetimi ve build otomasyonu.
Evet. Spring bazı detayları kolaylaştıran bir framework.
Bu durumda önce Java'yı sağlam öğrenmek daha mantıklı. Çünkü Framwork'lerin nasıl işlediğini anlamak kolaylaşır, temel sağlamsa.Evet. Spring bazı detayları kolaylaştıran bir framework.
Temelim çok sağlam. Java'yı ve Kotlin'i çok iyi bilirim.Bu durumda önce Java'yı sağlam öğrenmek daha mantıklı. Çünkü Framwork'lerin nasıl işlediğini anlamak kolaylaşır, temel sağlamsa.
İşini görecekse öğrenebilirsin.Temelim çok sağlam. Java'yı ve Kotlin'i çok iyi bilirim.
O da dogru haklisiniz, sirasiyla ucunu de halletmesi gerekiyor.Bu durumda önce Java'yı sağlam öğrenmek daha mantıklı. Çünkü Framwork'lerin nasıl işlediğini anlamak kolaylaşır, temel sağlamsa.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-