dixtuel 1

Uzman
Öncelikle buranın böyle bir konu için kullanılabilecek son yer olduğunu düşünüyordum fakat bayağı yazan varmış. Normalde pek sık anime izlemem ama son zamanlarda gereksiz sardı. Chainsaw Man, Demon Slayer, Death Note ve 20-25 romantik animeden sonra Spy x Family'yi bitirdim ve şimdi de izleyecek pek bir şey bulamıyorum. Öneriniz var mıdır acaba? Daha çok yine romantik veya Spy x Family tarzı şeyler arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle buranın böyle bir konu için kullanılabilecek son yer olduğunu düşünüyordum fakat bayağı yazan varmış. Normalde pek sık anime izlemem ama son zamanlarda gereksiz sardı. Chainsaw Man, Demon Slayer, Death Note ve 20-25 romantik animeden sonra Spy x Family'yi bitirdim ve şimdi de izleyecek pek bir şey bulamıyorum. Öneriniz var mıdır acaba? Daha çok yine romantik veya Spy x Family tarzı şeyler arıyorum.
Reze arc...
Akame ga Kill.
Profil resmim bile Reze idi, izlemen gerek. İzlemediysen, Attack on Titan'da biraz duygusallık, romantiklik barındırıyor, bakılabilir.

Reze Arc...
Akame ga kill.
Profil resmim bile reze idi, izlemen gerek. İzlemediysen, Attack on Titan'da biraz duygusallık, romantiklik barındırıyor, bakılabilir.

Reze Arc'ı izledim mangayı da ayrıca bitirdim zaten, Attack on Titan'ı da bir ara küçükken bitirmiştim tekrar izlerim belki sağ olasın.