Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Görünmüyor hocam. En iyisi yazılımı kaldırıp tekrar kurayım. Haber ederim.
Sorunu çözdüm.
LocalDb olarak kurduğum için Hizmetler bölümünde o yüzden gözükmüyor sanırsam. Aşağı da verdiğim kaynaktaki adımları uyguladım ve bu sefer sorunumu çözebildim. İlgilendiğin için teşekkürler.
caylakyazilimci.com
Sorunu çözdüm.
LocalDb olarak kurduğum için Hizmetler bölümünde o yüzden gözükmüyor sanırsam. Aşağı da verdiğim kaynaktaki adımları uyguladım ve bu sefer sorunumu çözebildim. İlgilendiğin için teşekkürler.
Çaylak Yazılımcı | Mssql LocalDB Kurulumu
Çaylak Yazılımcı - Programlama hakkında bilgiler - Biz geliştiriciler olarak uygulamaları geliştirirken kullandığımız mssql localdb kurulumunu makalemizde anlatıyoruz.
Server name yerine BilgisayarındakiKullanıcınınAdı\SQLEXPRESS yazıp Connect'le.
SQL servisin aktif mi? Services.mcs üzerinden SQL servisini de aktifleştirmen gerekiyor.
MNakruf
Yetkin
Aktif olup olmadığına nasıl bakabilirim?SQL servisin aktif mi? Services. Mcs üzerinden SQL servisini de aktifleştirmen gerekiyor.
Arama kısmına hizmetler yaz, SQL server hizmetini bul eğer aktif değilse sağ click ile aktifleştir bilgisayara reset at tekrar dene.
SQL Server (SQLEXPRESS) olması da lazım. Otomatik olarak gelir ilk yüklendiğinde sağ tıklayıp başlatacaksın, SQLEXPRESS yerine kullanıcı adın da yazabilir.
Sadece management'i kurduysan normal diyorum. Servis olarak da kurman gerekiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-